Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Torowongan Lampu > Tembok nongkrong LED Torowongan Lampu > Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan
Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan
Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan
Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan
  • Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan
  • Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan
  • Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan

Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan

    Harga hijian: USD 227.65 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-SDD-500W

Color Temperature: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

IP Rating: IP66

Beam Angle: 60°, 5° 30° 45° 60° 90°

Housing Color: black

Lifespan: >50000 hours

Warranty: 5 Years, 5Years

Certification: BV, CCC, CE, CQC, C-tick, EMC, Energy Star, ETL, FCC, FDA, GOST, GS, LVD, PSE, REACH, RoHS, SAA, SASO, UL, VDE

Voltage: 220V

With Light Source: With Light Source

Input: AC85-277V

Lumen: 140lm/w

Life Time: 50000Hr

Color Tempreture: 3000-6500k

Size: L571xW107xH461

Led: 3030-840 PCS

Name: IP66 500W LED Tunnel Light

Additional Info

bungkusan: 600 * 140 * 480MM

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan

500W.804_conew1


Lembar data

Model NO

RYGH-SDD-500W

Wattage

500W

Voltage

 AC 85-277V

Certificate

 CE, RoHs

Light Efficiency

 140lm/w

Power Factor

 0.96

Life Time

 50000hours

Chip Brand

Epistar

CRI

 80

Color Temperature

3000-6500K

Beam Angle

15°   30°   45°   60°   90°

Material

High dissipation 6063 AL

Operating Temp

﹣25°C- +50°C  

Warranty

 5 years 

MOQ

1PCS

Remark:We have more high lumen tunnel light, welcome to consult me.

aplikasi

pt2018_08_21_08_53_07



Categories produk : LED Torowongan Lampu > Tembok nongkrong LED Torowongan Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan