Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Torowongan Lampu > Tembok nongkrong LED Torowongan Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Tembok nongkrong LED Torowongan Lampu

Kategori produk tina Tembok nongkrong LED Torowongan Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Tembok nongkrong LED Torowongan Lampu, 150W Besar Besar LED Lampu Torowongan suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Waterproof Besar nongkrong LED Torowongan Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Wagub Lampu Industri Lampu Lampu Lampu Lampu 100W 200W Led Torowongan Lampu

Harga hijian: USD 305.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 305.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 600 * 140 * 550MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Wagub Lampu Industri Lampu Lampu Lampu Lampu 100W 200W Led Torowongan Lampu Lembar data Model NO RYGH-SDD-600W
Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan

Harga hijian: USD 227.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 227.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 600 * 140 * 480MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Pabrik Péncén anu méréskeun sértipikat ip66 CE harga béaya rendah hampang dipingpin lampu torowongan Lembar data Model NO RYGH-SDD-500W
50w 100w 150w 200w 300w 400w waktos lumens tinggi ip65 dipingpin lampu torowongan

Harga hijian: USD 194.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 194.12 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 600 * 140 * 480MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

50w 100w 150w 200w 300w 400w waktos lumens tinggi ip65 dipingpin lampu torowongan Lembar data Model NO RYGH-SDD-400W
Ip65 SMD3030 LED Lampu Anti Anti 300W Garasi Tri-Buktina Led Torowongan Lampu

Harga hijian: USD 194.12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 194.12 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 600 * 140 * 400MM

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Ip65 SMD3030 LED Lampu Anti Anti 300W Garasi Tri-Buktina Led Torowongan Lampu Jaminan 5 Taun dipingpin lampu lampu tihang IP66 50W 100W 150W 200W 250W 300W 400W 500W 600W LED lampu bay tinggi, sareng sertifikasi TUV CE RoHS ETL SAA. Supir Brand anu...

Cina Tembok nongkrong LED Torowongan Lampu suppliers

Pamasangan témbok torowongan sareng dipasang témbok anu nganggo, anu henteu aya tempat khusus, sareng lampu torowongan anu dipasang dina tembok tiasa dipasang dina rupa-rupa rohangan torowongan, padika pamasangan biasana basajan, nyingkah circuit, pamasangan tina lampu torowongan, teras lampu dina dibereskeun, tangtu, anu ogé kedah install hiji kotak listrik, nyadiakeun kakuatan pikeun lampu anu.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan