Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > UFO LED High Bay Lampu > 2017 UFO LED Highbay Lampu Pikeun Cahaya Industrial
2017 UFO LED Highbay Lampu Pikeun Cahaya Industrial
2017 UFO LED Highbay Lampu Pikeun Cahaya Industrial
2017 UFO LED Highbay Lampu Pikeun Cahaya Industrial
  • 2017 UFO LED Highbay Lampu Pikeun Cahaya Industrial
  • 2017 UFO LED Highbay Lampu Pikeun Cahaya Industrial
  • 2017 UFO LED Highbay Lampu Pikeun Cahaya Industrial

2017 UFO LED Highbay Lampu Pikeun Cahaya Industrial

    Harga hijian: USD 83.72 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-UFO-150WAB

Color Temperature: Cool White

Color: Cool White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 150W

Usage: Factory

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Beam Angle: 60°

LED Chips: Philips Lumileds

Color Tempreture: 2700-6500k

CRI: 75Ra

PF: 0.96

Lumen: 110-120lm/w

Voltage: AC180-265V

Warranty: 5 Years

Chip: Nation Star 3030

Model: AD-UFO-150WAB

Size: Φ380*165MM

Name: 2017 UFO LED Highbay Light For Industrial Lighting

Additional Info

bungkusan: 41 * 41 * 22cm / CTN 1pcs / CTN 4.8KG / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Sertipikat: CE RoHs

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

2017 UFO LED Highbay Lampu Pikeun Cahaya Industrial

Model NO. AD-UFO-150WAB

Wattage

 100W

Voltage

 AC180-265V

Certificate

CE

Luminance Flux 

  100-110lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

50000 Hours

Size

  Φ380*165MM

Chip

 Nation Star 3030 

CRI

>75

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

  60/90/120°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Marks

10KV Surge protection

Warranty

5 years

Kaunggulan:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Gambaran: 150W LED UFO High Bay Light

Philips 3030 dipingpin chip. Ieu bakal ngagaduhan jaminan lila. IP Kelas nyaeta IP65. Kitu sabagian noél cai mangrupikeun ok.The Beam Angle tiasa 25deg, 60deg, 110deg. . Bahan: Aluminium + Cover PC. Widelyta luas parantos digunakeun di Pabrik, Gudang, Parkir, Wilujeng sumping-uji sampel, upami anjeun resep model kieu. Lantaran urang ogé tiasa nganggo chip béda, supir nyieun kualitasna janten luhur sareng luhur.

150W UFO LED High bay lighting

150W UFO LED High bay light

Categories produk : LED High Bay Lampu > UFO LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan