Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > UFO LED High Bay Lampu > 150W Aluminium LED Gudang Lampu
150W Aluminium LED Gudang Lampu
150W Aluminium LED Gudang Lampu
150W Aluminium LED Gudang Lampu
  • 150W Aluminium LED Gudang Lampu
  • 150W Aluminium LED Gudang Lampu
  • 150W Aluminium LED Gudang Lampu

150W Aluminium LED Gudang Lampu

    Harga hijian: USD 77.2 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 150W LED High Bay Light

Color Temperature: Pure White

Color: Warm white

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 150W

Usage: Warehouse

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Beam Angle: 120°

LED Chips: Philips Lumileds

CRI: >80Ra

Life Span: 50000 Hours

Warranty: 5 Years/ 3 Years

Housing Color: Black,Silver

Luminous Flux: 110-120lm/w

Chip: OSRAM 3030 (Nationstar)

Housing Size: Φ385*50mm

Items: 150W LED High Bay Light

LED QTY: 196pcs

Driver: MEANWELL HGB-160

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

150W Aluminium LED Gudang Lampu

Runtuyan C LED High Bay Light mangrupakeun lampu indusrial jual panas anyar urang. Penampilan anu dirarancang anyar anu henteu angkat dina 2 warna. Hideung atanapi pérak. Warna béda dipake pikeun tempat gaya anu béda.

Screw stainless steel, henteu lebug, henteu kéngingkeun tipeu caket.

Multi-sudut lensa optik PC, 60 ° / 90 ° / 120 ° opsional.

Diimpor Chip LED, kacaangan tinggi.

Supir persetujuan TUV konvensional atanapi supir Meanwell, fungsi panyalindungan surge.


Paremeter Produk

Model NO.AD-UFO-150WCA
Wattage                                                       
          150W
Voltage           AC 85-305V
Luminance Flux
          120-130lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Housing Size            Φ385*50mm
Chip Brand             OSRAM,Philips,Nation Star
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.

Témbongkeun Produk

led bay light fixture

150W led high bay light

Naha milih lampu urang?

led high bay light advantages


LED Chip Brand

Philips, OSRAM, Bridgelux, béntang Nation, jeung sajabana.

(Rojongan ngaropéa)

industrial light

Kaunggulan produk:

LED High Bay Lampu

1.Environment friendly
2,196 bék LED chip chip, hijian 120lm / w
3, Good dissipation

4, High transmittance Cover PC

5,> 50.000 jam nganggo umur hirup

6, jaminan 5 taun, ongkos pangropéa super low.

Pasang Awas

Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. Tegangan asupan produk AC 85-305 V.
Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Aplikasi

Pabrik, Pameran, Gudang, mall balanja, Pertanian Pasar, jeung sajabana

UFO high bay light

Categories produk : LED High Bay Lampu > UFO LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan