Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > UFO LED High Bay Lampu > Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay
Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay
Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay
  • Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay
  • Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay

Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay

    Harga hijian: USD 65.72 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 150W LED Bay Light

Color Temperature: Pure White

Color: Warm white

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 150W

Usage: Warehouse

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Beam Angle: 120°

LED Chips: Philips Lumileds

CRI: >80Ra

Luminous Flux: 120LM/W

Life Span: 50000 Hours

Chip: Philips 3030

Warranty: 5 Years

Housing Color: Black,Silver

Housing Size: Φ325*81mm

Items: 150W LED High Bay Light

LED QTY: 196pcs

Driver: MEANWELL ELG-150

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay

150W UFO LED High Bay Light, digunakeun 196pcs LED Chip, spésifikasi 3030. Brand Chip LED pilihan sanés sapertos Philips, Osram, Nation Star, jsb. Sakabéh tiasa ngahontal 110-120lm / w, efisiensi luminan seragam.
Ieu panalungtikan LED High Bay Lampu dikembangkeun ku perumahan alloy aluminium anu rarancang ogé. Convection hawa tilu diménsi, dissipation panas anu alus.
Ieu LED Lampu Lampu Lampu lega dianggo di sababaraha pabrik, gudang, tempat balanja, stasiun tol, teras salajengna.

Paremeter Produk

Model NO.AD-UFO-150WBC
Wattage                                                       
          150W
Voltage           AC 180-265V
Luminance Flux
          120lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Housing Size            Φ325*81mm
Chip Brand             OSRAM,Philips,Nation Star
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


Témbongkeun Produk

150W UFO LED Light

LED High Bay Lights




LED Chip Brand

Philips, OSRAM, Bridgelux, béntang Nation, jeung sajabana.

(Rojongan ngaropéa)

industrial light



UFO LED High Bay Light Data Sheet

Kaunggulan produk:

LED High Bay Lampu

1.Environment friendly
2,196 bék LED chip chip, hijian 120lm / w
3, Good dissipation

4, High transmittance Cover PC

5,> 50.000 jam nganggo umur hirup

6, jaminan 5 taun, ongkos pangropéa super low.

Pasang Awas

Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. Tegangan asupan produk produk AC 180-265V.
Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Aplikasi

Pabrik, Pameran, Gudang, Shoppingmall, Pertanian Pasar, jeung sajabana

LED High Bay Light Project

Categories produk : LED High Bay Lampu > UFO LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan