Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > UFO LED High Bay Lampu > LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu
LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu
LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu
LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu
LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu
  • LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu
  • LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu
  • LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu
  • LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu

LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu

    Harga hijian: USD 69.11 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-UFO-200WCA

Color Temperature: Pure White

Color: Nature White

Lamp Body Material: Aluminum

Usage: Factory

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS

Beam Angle: 120°

LED Chips: Philips Lumileds

CRI: 80Ra

PF: 0.95

Warranty: 5 Years

Color Tempreture: 2700-6500k

Lumen: 120-130lm/w

Driver: Meanwell

Model: AD-UFO-200WCB

Size: Φ385*50mm

Voltage: AC 85-305V

Name: LED High Bay Light For Factory And Warehouse

Additional Info

bungkusan: 28 * 28 * 20cm / CTN 1pcs / CTN 2.5KG / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Sertipikat: CE RoHs

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

LED High Bay Lampu pikeun Kilang kitu sareng Kilang kitu


Model NO. AD-UFO-200WCA

Wattage20

0W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE

Luminance Flux

120-130lm/w

Power Factor

>0.95

Life Time

50000 Hours

Size

Φ385*50mm

Chip

 Philips /Osram 3030 

CRI

>80

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

  60/90/120°

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Marks

10KV Surge protection

Warranty

5 years

Kaunggulan:


· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh


Katerangan:

200W UFO LED High Bay Lampu diwangun ku:

(1) Perumahan: Aluminium fins radiator konduktivitas termal luhur; aluminium paeh-casting cangkang terpadu daya Chowei drive, konduktivitas termal luhur pelat aluminium;

(2) PC Cover: panutup PC datar anu seuseuh luhur;

(3) Osram 3030: sababaraha impor anu gedé luhurna 3030 chip, kalayan cingcin sareng bagian instalasi asuransi ganda tali kawat

750751A-2


Aplikasi:

Gudang

Pabrik

Badag H a l l

Dina Parkir Kamari

UFO Bay light

Categories produk : LED High Bay Lampu > UFO LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan