Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > UFO LED High Bay Lampu > Protection Surge 200W LED High Bay Lampu
Protection Surge 200W LED High Bay Lampu
Protection Surge 200W LED High Bay Lampu
  • Protection Surge 200W LED High Bay Lampu
  • Protection Surge 200W LED High Bay Lampu

Protection Surge 200W LED High Bay Lampu

    Harga hijian: USD 90.89 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 200W LED High Bay Light

Color Temperature: Pure White

Color: Warm white

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 150W, 200W

Usage: Warehouse

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Beam Angle: 120°

LED Chips: Philips Lumileds

CRI: >80Ra

Luminous Flux: 120LM/W

Life Span: 50000 Hours

Chip: Philips 3030

Warranty: 5 Years

Housing Color: Black,Silver

Housing Size: Φ420*182MM

Items: 200W LED High Bay Light

LED QTY: 252pcs

Driver: MEANWELL ELG-240

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Protection Surge 200W LED High Bay Lampu

200W RIYUEGUANGHUA A runtuyan UFO LED High Bay Light mangrupakeun hiji pilihan anu hadé pikeun tempat industri. Cikerang Lampu LED Chip ngahontal 120LM / W, cetak cukup.
Tilu jenis hawa kelir kanggo pamilih konsumén. Bodas bodas (2700-3500K), bodas alami (4000-5000K) sareng bodas tiis (6000K). Bisa minuhan atmosfir béda.
Pikeun ngahindarkeun karusakan cai, ieu LED High Bay Light boga pitur IP65, nyegah uing cai.
Di sagigireun, LED Bay Lamp ieu oge gaduh panyalindungan pikeun nyingkah 3.75KV, ngadamel lampu tiasa dianggo sacara tetep dina cuaca hujan.

Parameter Produk :

Model NO.AD-UFO-200WAA
Wattage                                                       
          200W
Voltage           AC 85-277V
Luminance Flux
          120lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Housing Size            Φ420*182MM
Chip Brand             Philips
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.





Témbongkeun Produk

LED UFO High Bay Light

LED UFO High Bay Light Fixture


LED Chip Brand

Philips, OSRAM, Bridgelux, béntang Nation, jeung sajabana.

(Rojongan ngaropéa)

industrial light



LED UFO High Bay Light 150W

led bulbs

Kaunggulan produk:

LED High Bay Lampu

1.Environment friendly
2,252 PC b. LED chip chip, ngahontal 120 hm / w
3, Good dissipation

4, High transmittance Cover PC

5,> 50.000 jam nganggo umur hirup

6, jaminan 5 taun, ongkos pangropéa super low.

Pasang Awas

Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. Tegangan asupan produk produk AC 85-277V.
Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Aplikasi

Pabrik, Pameran, Gudang, Shoppingmall, Pertanian Pasar, jeung sajabana

LED High Bay Light Project


Harga Chip LED sanés hilap langkung tiasa janten wawakil layanan palanggan.


Categories produk : LED High Bay Lampu > UFO LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan