Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > UFO LED High Bay Lampu > 50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang
50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang
50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang
50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang
50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang
50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang
  • 50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang
  • 50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang
  • 50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang
  • 50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang
  • 50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang

50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang

    Harga hijian: USD 49.22 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: AD-UFO-50WD2

CRI: >80Ra

Luminous Flux: 120LM/W

Color Temperature: Pure White

Color: Nature White, Warm white

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 50W

Usage: Warehouse

Lifespan: ≥50000H

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Beam Angle: 120°

LED Chips: Philips Lumileds

Life Span: 50000 Hours

Chip: Philips 3030

Warranty: 5 Years

Housing Size: Φ268*H164mm

Items: 50W LED High Bay Light

LED QTY: 105pcs

MOQ: 10pcs

Housing Color: Black

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

50W UFO LED High Bay Lampu Pikeun Gudang

Ieu penampilan LED High Bay Lampu dirancang salaku UFO, anu lumayan saéna. Diadopsi ku tuang-aluminium perumahan alami, aya dina résipasi panas. Chip LED hampang ékspor pikeun Lampu Lampu Lampu Lampu Hajat mastikeun pastikeun caang luhur sareng umur panjang panjang.

Paremeter Produk

Model NO.AD-UFO-50WD2
Wattage                                                       
          50W
Voltage           AC 85-277V
Luminance Flux
          120lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Housing Size            Φ268*H164mm
Chip Brand             Philips
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


Témbongkeun Produk

led bay light fixture

led high bay light fixture


LED Chip Brand

Philips, OSRAM, Bridgelux, béntang Nation, jeung sajabana.

(Rojongan ngaropéa)

industrial light



Kaunggulan produk:

LED High Bay Lampu

1.Environment friendly
2.105pcs LED chip chip, ngahontal 120lm / w
3, Good dissipation

4, High transmittance Cover PC

5,> 50.000 jam nganggo umur hirup

6, jaminan 5 taun, ongkos pangropéa super low.

Pasang Awas

Pikaresepeun maca maca parentah operasi sateuacan ngagunakeun produk.
Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. Tegangan asupan produk produk AC 85-277V.
Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Aplikasi

Pabrik, Pameran, Gudang, Shoppingmall, Pertanian Pasar, jeung sajabana

LED High Bay Light Project

Harga Chip LED sanés hilap langkung tiasa janten wawakil layanan palanggan.


Categories produk : LED High Bay Lampu > UFO LED High Bay Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan