Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED High Bay Lampu > UFO LED High Bay Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

UFO LED High Bay Lampu

Kategori produk tina UFO LED High Bay Lampu, kami pabrik husus ti Cina, UFO LED High Bay Lampu, LED High Bay Lampu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina UFO High Bay R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
200W E27 UFO LED lampu teluk tinggi

Harga hijian: USD 44.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 44.4 / Piece/Pieces

merek: AD Komérsial

bungkusan: 455 * 360 * 125mm / 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

200W E27 UFO LED lampu teluk tinggi Katerangan: Cara anu hébat pikeun masihan pisibilitas ka hiji aréa anu lega sareng reliabilitas anu hébat, LED lampu bay tinggi LED mangrupikeun pilihan anu populer dina seueur aplikasi. Kusabab cahaya bakal...
100W E40 UFO LED lampu bay tinggi

Harga hijian: USD 27.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 27.6 / Piece/Pieces

merek: AD Komérsial

bungkusan: 355 * 260 * 125mm / 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

100W E40 UFO LED lampu bay tinggi Katerangan: Kusabab lampu bakal beroperasi ti kisaran anu langkung luhur, pencahyaan kedah dioptimalkeun kanggo panerangan optimal. Kalayan desain pinter tina UFO LED luhur lampu bay, desain mangrupikeun bagian tina...
150W 200W UFO LED lampu teluk tinggi

Harga hijian: USD 28.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 28.29 / Piece/Pieces

merek: AD Komérsial

bungkusan: 370 * 370 * 190mm / 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

150W 200W UFO LED lampu teluk tinggi Katerangan: Kusabab lampu bakal beroperasi ti kisaran anu langkung luhur, pencahyaan kedah dioptimalkeun kanggo panerangan optimal. Kalayan desain pinter tina UFO LED luhur lampu bay, desain mangrupikeun bagian...
50W 100W DOB UFO LED lampu teluk tinggi

Harga hijian: USD 15.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 15.6 / Piece/Pieces

merek: AD Komérsial

bungkusan: 260 * 260 * 155mm / 2 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

50W 100W DOB UFO LED lampu teluk tinggi Katerangan: Nalika milih lampu kanggo siling teluk tinggi, efisiensi penting. Kusabab lampu bakal beroperasi ti kisaran anu langkung luhur, lampu kedah janten dimaksimalkeun pikeun panerangan optimal. Kalayan...
100w 150w 200w LED lampu bay tinggi

Harga hijian: USD 90.59 - 98.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 90.59 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 92.66 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 98.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 450 * 450 * 230mm

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

100w 150w 200w LED lampu bay tinggi Lembar data Model NO RYGHUFO-007A-200W(HBG)
Jaminan 5 taun 150w LED lampu bay tinggi di milik urang

Harga hijian: USD 80.89 - 86.88 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 80.89 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 82.34 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 86.88 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 39 * 39 * 21cm

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Jaminan 5 taun 150w LED lampu bay tinggi di milik urang Lembar data Model NO RYGHUFO-007B-150W(HLG)
Waterproof IP65 120w LED lampu lampu salam nuhur

Harga hijian: USD 58.64 - 63.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 58.64 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 60.08 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 63.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 390 * 390 * 210mm

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Waterproof IP65 120w LED lampu lampu salam nuhur Lembar data Model NO RYGHUFO-007B-100W(ELG)
Meanwell Driver 240W UFO LED High Bay Light

Harga hijian: USD 100.08 - 108.96 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 100.08 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 102.35 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 108.96 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 450 * 450 * 230mm GW: 5kg 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Meanwell Driver 240W UFO LED High Bay Light Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku desain...
Bodas 200W UFO Lampu LED Lampu Bay Bay

Harga hijian: USD 88.32 - 93.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 88.32 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 89.56 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 93.69 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 450 * 450 * 230mm GW: 5kg 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Bodas 200W UFO Lampu LED Lampu Bay Bay Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku desain pinter...
200W UFO LED High Bay Lampu CE & RoHS

Harga hijian: USD 90.59 - 98.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 90.59 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 92.66 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 98.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 450 * 450 * 230mm GW: 5kg 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

200W UFO LED High Bay Lampu CE & RoHS Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku desain...
CREE 150W UFO LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 76.56 - 82.96 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 76.56 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 78.21 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 82.96 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 390 * 390 * 210mm GW: 4.5kg 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

CREE 150W UFO LED High Bay Lampu Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku desain pinter tina...
IP65 200W UFO LED Lampu Teluk Luhur

Harga hijian: USD 90.08 - 95.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 90.08 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 95.2 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: CTN Ukuran: 45 * 45 * 23cm 1 pcs / ctn NW: 4.53KG GW: 5.33KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

IP65 200W UFO LED Lampu Teluk Luhur Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku desain pinter...
150W UFO LED High Bay Lampu sareng Ce & RoHS

Harga hijian: USD 74.88 - 78.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 74.88 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 76.69 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 78.5 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: CTN Ukuran: 41 * 41 * 23cm 1 pcs / ctn NW: 3.63KG GW: 4.23KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

150W UFO LED High Bay Lampu sareng Ce & RoHS Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku...
Meanwell Driver 100W UFO LED High Bay Light

Harga hijian: USD 55.93 - 58.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 55.93 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 57.28 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 58.64 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: CTN Ukuran: 32 * 32 * 21cm 1 pcs / ctn NW: 2.98KG GW: 3.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Meanwell Driver 100W UFO LED High Bay Light Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku desain...
200 watt dipingpin perebatan bay di luhur sareng CE / RoHS

Harga hijian: USD 90.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 90.89 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Panjelasan Produk 200 watt dipingpin perebatan bay di luhur sareng CE / RoHS Panjelasan Produk: Model NO.AD-UFO-200WD1 Nominal Power 200W Voltage AC 85-295V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light OSRAM 3030 224pcs Life Time 50000 Hours...
120 Gelar Beam Angle Led Hgh Bay Lampu

Harga hijian: USD 73.51 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 73.51 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Panjelasan Produk 120 Gelar Led Hgh Bay lampu Pikeun Living Panjelasan Produk: Model NO.AD-UFO-120WD1 Nominal Power 120W Voltage AC 85-295V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light OSRAM 3030 154pcs Life Time 50000 Hours Storage...
100w LED lampu Pertambangan Jeung jaminan 5 taun

Harga hijian: USD 50.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 50.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Panjelasan Produk 100w LED lampu Pertambangan Jeung jaminan 5 taun Panjelasan Produk: Model NO.AD-UFO-100WD1 Nominal Power 100W Voltage AC 85-295V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light OSRAM 3030 105 pcs Life Time 50000 Hours Storage...
LED Lampu Lampu Lampu Led Lampu Industri Lampu

Harga hijian: USD 38.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 38.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Panjelasan Produk LED Lampu Lampu Lampu Led Lampu Industri Lampu Panjelasan Produk: Model NO.AD-UFO-50WD1 Nominal Power 50W Voltage AC 85-295V Certificate CE, RoHs Frequency Range 50Hz-60Hz Light OSRAM 3030 105 pcs Life Time 50000 Hours Storage...
AC 85-305V LED Bay Bay Lampu lampu pikeun Pangadilan Wargi

Harga hijian: USD 102.35 - 110.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 102.35 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 104.83 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 110.61 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk: AC 85-305V LED Bay Bay Lampu lampu pikeun Pangadilan Wargi Spésifikasi Produk: Model NO.RYGHUFO-007B-240W(HLG) Wattage 240W Voltage AC 85-305V, 50/60Hz Certificate CE, RoHs Beam Angle 60°90°120° Power Factor
IP65 130lm / w Lampu Kekecapan LED Lampu Teluk Luhur

Harga hijian: USD 102.35 - 110.61 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 102.35 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 104.83 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 110.61 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk: IP65 130lm / w Lampu Kekecapan LED Lampu Teluk Luhur Spésifikasi Produk: Model NO.RYGHUFO-007A-200W(HLG) Wattage 200W Voltage AC 85-305V, 50/60Hz Certificate CE, RoHs Beam Angle 60°90°120° Power Factor
150W UFO Led High Bay Lampu lampu

Harga hijian: USD 68.34 - 73.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 68.34 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 69.78 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 73.29 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk: 150W UFO Led High Bay Lampu lampu Spésifikasi Produk: Model NO.RYGHUFO-007B-150W(HLG) Wattage 150W Voltage AC 85-305V, 50/60Hz Certificate CE, RoHs Beam Angle 60°90°120° Power Factor

Cina UFO LED High Bay Lampu suppliers

UFO LED High Bay Lampu:

UFO bay bay seueur, sabab mangrupakeun bentuk anu unik, éndah sapertos UFO (UFO) sareng dingaranan. Pamakéan peralatan anu otomatis sareng kepandasan pinuh, kepéngunna anu nembus aluminium ngabaring cangkang panasan, cipelasi panas parah, pamakéan high-power high-power high-high high-light high-refers to beads lamp 3030LED, uniform uniform, with Taiwan Mingwei circular kakuatan; , Preventféktif nyegah bédana hawa lingkungan anu disababkeun ku kabutan, cai teu tahan sareng kinerja tahan. Leungitna, cahyana lebaran leutik, tiasa ditingali dina lingkungan anu kasar tina luar sareng jero ruangan.

Salaku lampu anyar lampu panambangan, éta ngagunakeun lensa anu gaduh rarancang cahya, teu kedah ningkatkeun pemantul sareng lampu tambihan, ku kituna henteu aya lampu tradisional pertambangan LED dina prosés transpor gampang pikeun deformasi tina fenomena pemantul, sareng transportasi. waragad anu kawilang handap.


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan