Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu > LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu
LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu
LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu
LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu
  • LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu
  • LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu
  • LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu

LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu

    Harga hijian: USD 12.6 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 20w LED Tri-proof Light

Application: Parking Lot

Type: Efficient-Mirror Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof, Other

Light Body Material: Aluminum Alloy

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 3 Years Warranty

Item: LED Tri-proof 20w LED Packing Lot Light

Driver: CE TUV Driver

Lumens: 130lm/w

LED Type: San'an 2835

Beam Angle: 160 Degrees

Size: 900*44.5*39.5MM

MOQ: 1 PCS (LED Tri-proof 20w LED Packing Lot Light)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu

Katerangan:

LED Tri-proof 20w LED Packing Lampu Lampu mini mini Tri-buktina Lampu LED, anu dianggo pikeun pakéteu di Kantor, Kantor, Gudang, Pabrik, jeung sajabana mahalanana biayana murah pisan, sareng ngagantikeun ka cai kosong LED LED pipah Lampu.

201731915463734



2017319154610734

Lembar data:

Model NO.AD-TPL-20WMINI

Wattage

20W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

130lm/w

Power Factor

>0.95

Size

900*44.5*39.5MM

Chip

 San'an SMD 2835

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

160 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

16.2kg

CTN Size

95*25*21cm  6pcs/ctn




Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:

Tube LED Tri-proof Light


· Kantor, Paking, gudang, pabrik, sakola, jeung sajabana



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Produksi Anu Nguji

40W LED Tri-proof Light

40W LED Tri-proof Light for Office



Bungkusan sareng pengiriman barang:

(LED Tri-buktina 20w LED Lampu baju Lampu )

40w LED Tri-proof Lighting


160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Wangunan pabrik urang

nyertakeun legana 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas produksi canggih tur garis produksi lampu tina lampu LED,

Lampu Banjir LED, Lampu Besar LED, Lampu Lampu Bajar Lampu, lampu kanopi LED, lampu lampu tihang LED, lampu torowongan LED

Lampu siling LED, lampu troffer LED, sarta cahaya outdoor sareng komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Narékahan Unremittingly

janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif jeung inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight


Sértipikat kami:

LED Lighting


Categories produk : LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan