Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu > Super Awét 30W LED Tri-buktina Lampu
Super Awét 30W LED Tri-buktina Lampu
Super Awét 30W LED Tri-buktina Lampu
Super Awét 30W LED Tri-buktina Lampu
Super Awét 30W LED Tri-buktina Lampu
  • Super Awét 30W LED Tri-buktina Lampu
  • Super Awét 30W LED Tri-buktina Lampu
  • Super Awét 30W LED Tri-buktina Lampu
  • Super Awét 30W LED Tri-buktina Lampu

Super Awét 30W LED Tri-buktina Lampu

    Harga hijian: USD 18.18 - 19.26 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 30W LED Tri-proof Light

Application: Parking Lot

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

MOQ: 10pcs

Life Span: 30000 Hours

Chip: San'an 2835

Power Factor: 0.96

Warranty: 3 Years

Luminous Flux: 100lm/w ; 130lm/w

CRI: >80Ra

Size: 1200*44.5*39.5MM

Items: 30W LED Tri-proof Light

LED QTY: 324pcs

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Super Awét 30W LED Tri-buktina Lampu

Lampu Tri-buktina LED mini anu dijieun perumahan aluminium murni sareng panutup bodas bodas PC.
Diadopsi China TUV, CE sareng catu daya anu Certified séjén, jaminan tilu taun.
Bentuk sareng sahadé sareng colokan sareng awak lampu ku silikon ngirong cai ambéh kalolobaan lampu pantai rating ka IP65, tahan cai / lebu / lembab
Lumén lampu tiasa 100LM / W atanapi 130LM / W.
Lampu LED Tri-buktina nerapkeun dina parkir, garasi, lanté pabrik, seueur panyimpenan panyimpenan, petikan jero taneuh sareng saterusna.



Témbongkeun Produk

LED Tri proof Light40W LED Triproof Light


30W LED Tri proof light

30W 40W LED Tri-proof Light

Jéntré Pr oduction s

tri proof tube

tri-proof lamp

tri proof lighting

LED tri-proof Light 1500m


Paremeter Produk

Model NO.AD-TPL-30WMINI
Wattage                                                       
          30W
Voltage           AC 85-305 V
Luminance Flux
          130lm/w
THD           <10%
Life Time            30000 Hours
Size            1200*44.5*39.5MM
Chip Brand             San'an 
LED Qty            2835 324pcs
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            3 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


Kaunggulan produk:

30W Mini LED Lampip buktina Tri-buktina

1, Anti korosi, dustproof na waterproof

2, High Lumen kaluaran 130LM / W, super caang

3, Wide voltage AC 85-305V, cocog pikeun pamakéan global

4, tiasa damel di -40 ka 45 ℃.

5, teu surem

6, harga Munasabah.

Perhatosan Saméméh Instalasi

Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. Tegangan asupan produk AC 85-305V.
Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




Aplikasi

Garasi parkir bawah tanah,

Gudang

Natatorium

jeung sajabana

LED Three proof Light Project

30W LED Tri-proof Light

Harga anu nurutkeun 130LM / W, 100LM / W harga mangga ngahubungan wawakil layanan palanggan.


Categories produk : LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan