Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu > Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu
Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu
Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu
Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu
Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu
  • Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu
  • Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu
  • Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu
  • Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu

Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu

    Harga hijian: USD 38.27 - 40.54 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: 80W LED Tri-proof Light

Application: Parking Lot

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

MOQ: 10pcs

Life Span: 30000 Hours

Chip: San'an 2835

Power Factor: 0.96

Warranty: 3 Years

Luminous Flux: 100lm/w ; 130lm/w

CRI: >80Ra

Items: 80W LED Tri-proof Light

LED QTY: 432pcs

Size: 1500*89.6*73.5MM

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu

LED Tri-buktina Lampu, Tri-buktina nujul kana anti-korosi, tahan debu sareng cai ka jero; Pamakéan bahan anti-korosi anti-korosi sareng segel silicone pikeun merenah pikeun ngahontal panangtayungan lampu.
RIYUEGUANGHUA luminaires tilu buktina kacida luar biasa sareng lila-tahan, aranjeunna tahan pisan ka tabrakan beurat sareng bisa tahan bahan suhu nepi ka 45 ° C.
Aplikasi: Umumna dianggo pikeun tempat anu beueus, pohara merenah sareng berdebu sapertos garasi parkir bawah tanah, gudang sareng natatorium jsb.


Paremeter Produk

Model NO.AD-TPL-80W
Wattage                                                       
          80W
Voltage           AC 85-300V
Luminance Flux
          100lm/w ; 130lm/w
THD           <10%
Life Time            30000 Hours
Size            1500*89.6*73.5MM
Chip Brand             San'an 
LED Qty            2835 432pcs
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            3 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


Témbongkeun Produk

80W led lights

triproof light

triproof indoor light

60W LED Tri proof light

tri proof tube

tri-proof lamp

tri proof lighting led

dust proof light



Kaunggulan produk:

30W LED Tri-buktina Lampu

1, Anti korosi, dustproof na waterproof

2, High Lumen kaluaran 130LM / W, super caang

3, Wide voltage AC 85-305V, cocog pikeun pamakéan global

4, tiasa damel di -40 ka 45 ℃.

5, teu surem

6, harga Munasabah.

Perhatosan Saméméh Instalasi

Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. Tegangan asupan produk AC 85-305V.
Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.




Aplikasi

Garasi parkir bawah tanah,

Gudang

Natatorium

jeung sajabana

led tri proof lights

Categories produk : LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan