Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu > 20W 900MM 130LM / W LED Tube Tilu Buktina Lampu
20W 900MM 130LM / W LED Tube Tilu Buktina Lampu
20W 900MM 130LM / W LED Tube Tilu Buktina Lampu
20W 900MM 130LM / W LED Tube Tilu Buktina Lampu
  • 20W 900MM 130LM / W LED Tube Tilu Buktina Lampu
  • 20W 900MM 130LM / W LED Tube Tilu Buktina Lampu
  • 20W 900MM 130LM / W LED Tube Tilu Buktina Lampu

20W 900MM 130LM / W LED Tube Tilu Buktina Lampu

    Harga hijian: USD 11.9 - 12.6 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-TPL-20WMINI

Application: Power Plant

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

Input: AC 85-305V

Lumen: 100-130lm/w

CRI: 80

IP Grade: IP65

Power Factor: 0.95

Chip: San'an 2835

Warranty: 3 Years

Wattage: 20W

Model: AD-TPL-20WMINI

Size: 900*44.5*39.5MM

Additional Info

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

20W 900MM 130LM / W LED Tube Tilu Buktina Lampu



Model NO. AD-TPL-20WMINI

Wattage

20W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

130lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

30000 Hours

Size

900*44.5*39.5MM

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

3 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V


Fitur:

Henteu aya rasa flickering

Henteu aya gangguan RF

Teu aya radiasi UV

Henteu aya raksa

60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional

Émisi panas saeutik

Déparasi panas saé

Panerangan super caang

Réliabilitas

pangropéa gratis

Hirupna panjang> = 5 0,000H

CE & RoHS patuh


Katerangan:

LED hirup tilu anti-lampu tiasa ngahontal 50.000 pikeun 100.000 jam, langkung panjang tibatan kahirupan sumber tradisional salami langkung ti sapuluh kali, ningkatkeun hiji pisan Biaya ngagantian sareng pangropéa. energynékéék énergi.fréduksi ku ayana épék cahaya anu sami, LED three cahaya ti sumber cahaya tradisional sakitar 80%


A-led mini tube light

Details

A-LED Tri-proof Lamp

A-LED Tri-proof Lighting


Aplikasi:

application

Categories produk : LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan