Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu > 15W 20W 30W 40W Mini LED Lampu Buktina
15W 20W 30W 40W Mini LED Lampu Buktina
15W 20W 30W 40W Mini LED Lampu Buktina
15W 20W 30W 40W Mini LED Lampu Buktina
  • 15W 20W 30W 40W Mini LED Lampu Buktina
  • 15W 20W 30W 40W Mini LED Lampu Buktina
  • 15W 20W 30W 40W Mini LED Lampu Buktina

15W 20W 30W 40W Mini LED Lampu Buktina

    Harga hijian: USD 10.09 - 9.84 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-TPL-15WMINI

Application: Power Plant

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

Input: AC 85-305V

Lumen: 100-130lm/w

CRI: 80

IP Grade: IP65

Power Factor: 0.95

Chip: San'an 2835

Warranty: 3 Years

Wattage: 15W

Model: AD-TPL-15WMINI

Size: 600*44.5*39.5MM

Additional Info

bungkusan: Kantong pe + kotak Batin + Box kaluar

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

15W 20W 30W 40W Mini LED Lampu Buktina



Model NO. AD-TPL-15WMINI

Wattage

15W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

130lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

30000 Hours

Size

600*44.5*39.5MM

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

3 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V


Fitur:

Henteu aya rasa flickering

Henteu aya gangguan RF

Teu aya radiasi UV

Henteu aya raksa

60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional

Émisi panas saeutik

Disipasi panas anu saé

Panerangan super caang

Réliabilitas

pangropéa gratis

Hirupna panjang> = 5 0,000H

CE & RoHS patuh


Katerangan:

Hal ieu dijieun ku bahan palastik (konduksi panas) sareng plat Aluminium (dissipation panas) pikeun perumahan. LED: 3528 Epistar.Driver: Runtuyan Meanwell LPF. Diffuser polikarbonat opal atanapi transparan sareng panyalindungan UV kanggo résistansi lampu distribution.Impact optimal: Test Kawat IK08.Glow: 850 gelar silikon silikon gas.I pikeun mastikeun laju IP65. Fiksasi bracket stainless: Fixation Siling / Wall-Mount / Chain Suspension ku triangel install.Iasy instalasi sareng sambungan wiring gancang pikeun mastikeun ngaharepkeun teuing biaya tanaga gawé. Diukur dina jero batré.

A-led mini tube light



Details

A-LED Tri-proof Lamp

A-LED Tri-proof Lighting


Aplikasi:

application

Categories produk : LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan