Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu > 80W 1500mm LED Tri-Buktina Lampu IP65
80W 1500mm LED Tri-Buktina Lampu IP65
80W 1500mm LED Tri-Buktina Lampu IP65
80W 1500mm LED Tri-Buktina Lampu IP65
  • 80W 1500mm LED Tri-Buktina Lampu IP65
  • 80W 1500mm LED Tri-Buktina Lampu IP65
  • 80W 1500mm LED Tri-Buktina Lampu IP65

80W 1500mm LED Tri-Buktina Lampu IP65

    Harga hijian: USD 35.61 - 37.72 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé

Info dasar

Model No.: AD-TPL-80W

Application: Power Plant

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

Input Voltage: AC 85-305V

Chip: SMD 2835

Lumen: 100lm/w

CRI: 80

IP Grade: IP65

Warranty: 3 Years

Lifetime: 30000H

Color Temperature: 2700-6500K

Model: 80W LED Flood Light

Size: 1500*89.6*73.5MM

Additional Info

bungkusan: Kotak jero: 153 * 9.5 * 8cm, CTN Ukuran: 155 * 17 * 21 4 PCS / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Year

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

80W 1500mm LED Tri-Buktina Lampu IP65

Descriptio n

RIYUEGUANGHUA 80W LED Tri-Buktina Lampu boga fitur handap: SMD2835; 100-130lm / w; Penampilan éndah, hirup na jaminan panjang. Saluyu jeung rarancang-friendly warna sareng warna lingkungan sareng, sareng bentang alam anu harmoni sareng integrasi pinuh. LED Tri-Buktina Lampu hartosna: waterproof, dustproof, anti-korosi tina tilu anti. Lampu LED urang Tri-Buktina umumna dipake tempat corrosive sareng berdebu sapertos garasi parkir bawah tanah, gudang sareng natatorium jsb.

Spésifikasi

Model NO. AD-TPL-80W

Wattage

80W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

100lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

30000 Hours

Size

1500*89.6*73.5MM

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

3 years


produk produk

80W 1500mm LED Tri-Proof Light IP6580W 1500mm LED Tri-Proof Light IP6580W 1500mm LED Tri-Proof Light IP65


Aplikasi

80W 1500mm LED Tri-Proof Light IP65

Perhatosan Saméméh instalasi

  • Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
  • Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat. ( AC85-305v).
  • Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi .


Pamasangan

80W 1500mm LED Tri-Proof Light IP65

Bungkusan jeung pengiriman barang

80W 1500mm LED Tri-Proof Light IP65






Categories produk : LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan