Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu > 80W Aluminium + PC Panutup LED Tri-buktina Cahaya 1500mm
80W Aluminium + PC Panutup LED Tri-buktina Cahaya 1500mm
80W Aluminium + PC Panutup LED Tri-buktina Cahaya 1500mm
80W Aluminium + PC Panutup LED Tri-buktina Cahaya 1500mm
  • 80W Aluminium + PC Panutup LED Tri-buktina Cahaya 1500mm
  • 80W Aluminium + PC Panutup LED Tri-buktina Cahaya 1500mm
  • 80W Aluminium + PC Panutup LED Tri-buktina Cahaya 1500mm

80W Aluminium + PC Panutup LED Tri-buktina Cahaya 1500mm

    Harga hijian: USD 35.61 - 37.72 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-TPL-80W

Application: Power Plant

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

Input: AC 85-305V

Chip: San'an 2835

Lumen: 100-130lm/w

CRI: 80

IP Grade: IP65

Warranty: 3 Years

Power Factor: 0.95

Wattage: 80w

Model: AD-TPL-80W

Size: 1500*89.6*73.5MM

Additional Info

bungkusan: Kotak jero: 153 * 9.5 * 8cm, CTN Ukuran: 155 * 17 * 21 4 PCS / CTN

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

80W Aluminium + PC Cover LED Tri-buktina Cahaya 1500m



Model NO. AD-TPL-80W

Wattage

80W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

130lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

30000 Hours

Size

1500*89.6*73.5MM

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

3 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V


Fitur

Henteu aya rasa flickering

Henteu aya gangguan RF

Teu aya radiasi UV

Henteu aya raksa

60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional

Émisi panas saeutik

Déparasi panas saé

Panerangan super caang

Réliabilitas

pangropéa gratis

Hirupna panjang> = 5 0,000H

CE & RoHS patuh


Katerangan:

San`an 2835 LED Chip tiasa ngadamel lumen janten 100lm / w sa 130lm / w. Tangtosna Lumen béda ngagaduhan Harga anu béda. Waktu hirup tiasa 30000 jam. Tta jaminan 3 taun. Ngagawekeun Tempreture ti -40deg ~ 45deg, Panyimpenan Tempreture nyaéta tina -40deg ~ 85deg.LED Tri-proof Lampu umumna dipaké pikeun corrosive rélatif kuat, berdebu, hujan tempat panurunan lampu, sapertos: pembangkit listrik, baja, pétrokimia, kapal, tempat, parkir, basement, jsb. Tube LED Tri-buktina Lampu Sigana mah lampu lampu, dijieunna ku Aluminium na Cover PC.

LED Tri-proof Lamp



LED Tri-proof High Bay




Aplikasi:

application

Categories produk : LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan