Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu > 60W 1200MM IP65 T8 pipah LED Tri-buktina Lampu
60W 1200MM IP65 T8 pipah LED Tri-buktina Lampu
60W 1200MM IP65 T8 pipah LED Tri-buktina Lampu
60W 1200MM IP65 T8 pipah LED Tri-buktina Lampu
  • 60W 1200MM IP65 T8 pipah LED Tri-buktina Lampu
  • 60W 1200MM IP65 T8 pipah LED Tri-buktina Lampu
  • 60W 1200MM IP65 T8 pipah LED Tri-buktina Lampu

60W 1200MM IP65 T8 pipah LED Tri-buktina Lampu

    Harga hijian: USD 26.03 - 27.57 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-TPL-60W

Application: Power Plant

Type: Anti-glare Tri-proof Light

Feature: Anti-corrosion, Dust-Proof, Waterproof

Light Body Material: Aluminum Alloy

Input: AC 85-305V

Chip: San'an 2835

Lumen: 100-130lm/w

CRI: 80

IP Grade: IP65

Warranty: 3 Years

Power Factor: 0.95

Wattage: 40w

Model: AD-TPL-60W

Size: 1200*89.6*73.5MM

Additional Info

bungkusan: Kotak jero: 123 * 9.5 * 8cm, CTN Ukuran: 125 * 17 * 21 4 PCS / CTN

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

60W 1200MM IP65 T8 pipah LED Tri-buktina Lampu


Sakabeh deret pipah LED lampu bay tinggi anu diadopsi drivers Meanwell HLG, Samsung LED chip sarta heatsinks alus teuing, dissipation panas pisan caang jeung alus na-kualitas luhur. Kanggo apalna anu disipasi panas hade penting pikeun umurna, sangkan nganggo tilelep panas alumunium anu saé pikeun ngurunkeun buruk anu aya. Ku kituna pipah kami dipingpin lampu bay tinggi laju buruk nyaeta ngan 1% ngagunakeun 10000HRS

LED Tri-proof Lamp

Model NO. AD-TPL-60W

Wattage

60W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

130lm/w

Power Factor

>0.96

Life Time

30000 Hours

Size

1200*89.6*73.5MM

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

3 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V



Fitur:

Henteu aya rasa flickering

Henteu aya gangguan RF

Teu aya radiasi UV

Henteu aya raksa

60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional

Émisi panas saeutik

Disipasi panas anu saé

Panerangan super caang

Réliabilitas

pangropéa gratis

Hirupna panjang> = 5 0,000H

CE & RoHS patuh


Rincian Produk:

LED Tri-proof Lighting

LED Tri-proof Details


Categories produk : LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan