Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Tri-buktina Lampu > Tube LED Tri-buktina Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Tube LED Tri-buktina Lampu

Kategori produk tina Tube LED Tri-buktina Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Tube LED Tri-Buktina Lampu, LED Tri-Buktina Lampu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ip65 LED Tri-Buktina Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
IP65 Aluminium 1200mm 30w 40w 60w 80w LED Tri buktina lampu

Harga hijian: USD 27.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 27.57 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

IP65 Aluminium 1200mm 30w 40w 60w 80w LED Tri buktina lampu Katerangan: IP65 Aluminium 1200mm 30w 40w 60w 80w LED Tri buktina lampu Supir anu ayeuna tetep kalayan téknologi unik, brand brand IC, Japan Rubycon, hirup langkung panjang batan biasa....
AC 110V 220V IP65 SMD 60w LED Tri-buktina lampu

Harga hijian: USD 27.95 - 28.28 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 27.95 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 28.15 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 28.28 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

AC 110V 220V IP65 SMD 60w LED Tri-buktina lampu Katerangan: 2018 jaminan 3 taun 80w 5ft 150cm / 1500mm / 1.5m LED Tri-buktina Lampu parantos anyar LED Lampu, pikeun ngaganti lami lampu LED Tri-buktina sareng Lampu pipah, dianggo pikeun pakét seri,...
3 taun jaminan 80w 5ft 150cm / 1500mm / 1.5m LED Tri-buktina Lampu lampu

Harga hijian: USD 25.45 - 25.63 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 25.45 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 25.58 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 25.63 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

3 taun jaminan 80w 5ft 150cm / 1500mm / 1.5m LED Tri-buktina Lampu lampu Katerangan: 2018 jaminan 3 taun 80w 5ft 150cm / 1500mm / 1.5m LED Tri-buktina Lampu parantos anyar LED Lampu, pikeun ngaganti lami lampu LED Tri-buktina sareng Lampu pipah,...
Susu / Hapus Panutup LED 4ft 20w 40w LED Tri-proof Lighting

Harga hijian: USD 17.75 - 17.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 17.75 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 17.83 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 17.91 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Susu / Hapus Panutup LED 4ft 20w 40w LED Tri-proof Lighting Katerangan: 2018 susu / Hapus Panutup LED 4ft 20w 40w LED Tri-proof Lighting nyaeta 2018 model jual panas, urang tiasa nawiskeun dua nyertakeun anu béda-béda anjeun kanggo nyabut peryogi...
1500mm 120lm / W AC100-277V LED Tri-buktina lampu

Harga hijian: USD 33.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 33.91 / Piece/Pieces

merek: SMD2835

bungkusan: CTN Ukuran: 1630 * 275 * 275mm PCS / Ctn: 6pcs GW /CTN:19.6KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

1500mm 120lm / W AC100-277V LED Tri-buktina lampu Model: AD-C5F-80W Width Wide Size 1565*118*80 Type of LED Board whole LED Board
IP65 2ft 600mm 10w LED Tri-buktina Lampu fixture

Harga hijian: USD 11.65 - 12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 11.65 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 11.83 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

30W LED Turun Lampu LED Lampu siling Katerangan: 2018 IP65 2ft 600mm 10w LED Tri-proof Light Fixture basajan tur gampang pikeun masang lampu buktina tri, urang tiasa ngahasilkeun seueur differents watt, jenis modél ieu, 10w, 20w, 30w, 40w, 50w, 60w,...
Waragad 3 Taun Lumin Luhur waterproof 60w LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 24.22 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 24.22 / Piece/Pieces

merek: SMD2835

bungkusan: CTN Ukuran: 1630 * 275 * 275mm PCS / Ctn: 6pcs GW /CTN:19.6KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Waragad 3 Taun Lumin Luhur waterproof 60w LED Tri-buktina Lampu Model: AD-C5F-60W Width Wide Size 1565*118*80 Type of LED Board 3pcs LED Board
Waterproof Dustproof IP65 50W LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 26.56 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 26.56 / Piece/Pieces

merek: SMD2835

bungkusan: CTN Ukuran: 1630 * 275 * 275mm PCS / Ctn: 6pcs GW /CTN:19.6KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Waterproof Dustproof IP65 50W LED Tri-buktina Lampu Model: AD-C4F-50W Width Wide Size 1265*118*80 Type of LED Board whole LED
Shenzhen Waterproof Dustproof IP65 LED Lampu Tri-buktina

Harga hijian: USD 20.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 20.09 / Piece/Pieces

merek: SMD2835

bungkusan: Ukuran CTN: 1330 * 275 * 200mm PCS / Ctn: 6pcs GW / CTN: 13KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Shenzhen Waterproof Dustproof IP65 LED Lampu Tri-buktina Model: AD-CF4-40W Width Narrow Size 1265*86*80 Type of LED Board 2pcs LED Board
IP65 LED Tri-buktina Lampu 0.6m / 1.2m / 1.5m pikeun cahaya di luar

Harga hijian: USD 16.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 16.35 / Piece/Pieces

merek: SMD2835

bungkusan: Ukuran CTN: 720 * 275 * 265mm PCS / Ctn: 6pcs GW / CTN: 8.2KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

IP65 LED Tri-buktina Lampu 0.6m / 1.2m / 1.5m pikeun cahaya di luar Model: AD-CF2-30W Width Wide Size 662*118*80 Type of LED Board 3pcs LED Board
AC Input 60Watt LED Tilu Buktina Lampu

Harga hijian: USD 28.28 - 28.91 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 28.28 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 28.91 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

AC Input 60Watt LED Tilu Buktina Lampu Lampu LED Tri-buktina ngadamel kualitas luhur ABS Bahan sareng aluminium lambar, awét. Dirancang salaku dewan supir beusi dipasang dina kasus anu handap, sampurna dina dissipation panas sareng bea-bea rin g....
Kasaput halimun Hapus sareng Susu Panutup LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 15.13 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 15.13 / Piece/Pieces

merek: SMD2835

bungkusan: Ukuran CTN: 720 * 275 * 265mm PCS / Ctn: 6pcs GW / CTN: 8.2KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

Kasaput halimun Hapus sareng Milcky Cover LED Tri-buktina Lampu Katerangan: Bahan alumunum alloy , penampilan singket sareng éndah, palapis éléktrostatik
10-80W Plastik 600mm 1200mm 1500mm LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 12 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 12 / Piece/Pieces

merek: SMD2835

bungkusan: Ukuran CTN: 720 * 265 * 190mm PCS / Ctn: 6pcs GW / CTN: 7KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Year

10-80W Plastik 600mm 1200mm 1500mm LED Tri-buktina Lampu Katerangan: 1. SMD LED SMD salaku sumber cahaya; Desain ultra ipis , beurat lampu solusi lampu
LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu

Harga hijian: USD 12.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 12.6 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

LED Tri-buktina 20w LED Packing pisan Lampu Katerangan: LED Tri-proof 20w LED Packing Lampu Lampu mini mini Tri-buktina Lampu LED, anu dianggo pikeun pakéteu di Kantor, Kantor, Gudang, Pabrik, jeung sajabana mahalanana biayana murah pisan, sareng...
Mini 15w LED pipah Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 12.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 12.6 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mini 15w LED pipah Tri-buktina Lampu Katerangan: Lampu Tri-buktina Lampu mini 15w LED mini buktina nyaéta modél panas anu diobral, 15w (2 ft) 20w (3ft) 30w (4ft) 40w (5ft), make San'an SMD 2835, 100-130lm / w, jaminan 3 taun, tiasa janten...
Super Awét 30W LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 18.18 - 19.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 18.18 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 18.49 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 18.96 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 19.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Super Awét 30W LED Tri-buktina Lampu Lampu Tri-buktina LED mini anu dijieun perumahan aluminium murni sareng panutup bodas bodas PC. Diadopsi China TUV, CE sareng catu daya anu Certified séjén, jaminan tilu taun. Bentuk sareng sahadé sareng colokan...
40W IP65 Mini LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 21.35 - 22.62 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 21.35 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 21.72 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 22.26 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 22.62 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

40W IP65 Mini LED Tri-buktina Lampu Cangkang Lampu Tri-buktina LED ieu mangrupikeun aluminium murni AL6063 profil aluminium + PC panutup bodas bodas / transparan Bentuk sareng sahadé sareng colokan sareng awak lampu ku silikon ngirong cai ambéh...
60w 4FT LED Tri-Buktina Lampu fixture

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

60w 4FT LED Tri-Buktina Lampu fixture Katerangan: 60w 4FT LED Tri-Buktina Lampu fixture Tri-buktina LED lampu pikeun IP65 cai-buktina, lebu-buktina sareng korosi Lumén pangluhurna, kawasa luhur, pembebalan cahaya anu pangdeukeutna, kirang panas CE,...
Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 38.27 - 40.54 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 38.27 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 38.89 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 38.92 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 40.54 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Anyar 1500mm 80W LED Tri-buktina Lampu LED Tri-buktina Lampu, Tri-buktina nujul kana anti-korosi, tahan debu sareng cai ka jero; Pamakéan bahan anti-korosi anti-korosi sareng segel silicone pikeun merenah pikeun ngahontal panangtayungan lampu....
130LM / W Aluminium 30W LED Tri-buktina Lampu

Harga hijian: USD 16.94 - 17.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 16.94 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 17.23 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 17.66 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 17.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

130LM / W Aluminium 30W LED Tri-buktina Lampu Pamakéan bahan anti-oksidasi anti-korosi husus sareng anjing laut silicone, Lampu Tri-buktina LED kami parantos gaduh reputasi anu saé dina konsumén urang. Konsumén sunda Lampu LED Tri-proof urang,...
40W LED Tri-buktina Lampu pikeun Kantor

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

40W LED Tri-buktina Lampu pikeun Kantor Katerangan: Lampu LED Tri-buktina umumna dianggo pikeun tempat korosi anu kuat anu kuat, berdebu, jas hujan cahaya industri, sapertos: pembangkit listrik, baja, pétrokimia, kapal, tempat, tempat parkir,...

Cina Tube LED Tri-buktina Lampu suppliers

Lampu LED Tri-buktina Lampu:

Lampu LED Tri-buktina umumna dianggo pikeun tempat korosi anu kuat anu kuat, berdebu, jas hujan cahaya industri, sapertos: pembangkit listrik, waja, pétrokimia, kapal, tempat, tempat parkir, basement, jsb lampu lampu lampu, dijieunna kalayan Aluminium sareng PC Cover.San`an 2835 LED Chip tiasa ngadamel lumen jadi 100lm / w sa 130lm / w. Tangtosna Lumen béda ngagaduhan Harga anu béda. Waktu hirup tiasa 30000 jam. Tta jaminan 3 taun. Pelatihan Tempat ti -40deg ~ 45deg, Tempreture Storage ti -40deg ~ 85deg.


Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan