Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T8 LED pipah Lampu > 18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung
18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung
18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung
18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung
18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung
  • 18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung
  • 18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung
  • 18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung
  • 18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung

18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung

    Harga hijian: USD 5.25 - 5.38 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-RGT5-18W144

Tube Type: T5

Color Temperature: Warm White

Power: 15W

Length: 1.2m

Shape: Round

Shade Material: Aluminum

Lamp Holder/Base: G5

LED Type: SMD 2835, Epistar 2835

Shell Type: Transparent

Lifespan: 30000H

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Input Voltage: 220V

LED Chips: Epistar

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Beam Angle: 160 Degrees

Driver: Constant Current Driver

Lumens: 150lm/w

Size: 1150*Φ26mm

Item: 160lm/w 18W 24W LED Tube Light

MOQ: 50 PCS (160lm/w 18W 24W LED Tube Light)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung

Katerangan:

18W LED Lampu Tube Lampu tungtung Rotating cap anu lumén luhur draf kanggo desain patén anyar T5 LED pipah Lampu, stop kontak G5 sareng panjang 1150mm, kalayan cap puteran, jaminan 3 taun. Mangrupakeun gaya anu kawentar di pasar.




T5 end cap LED tube light high lumen 18W 24W_conew1

t5 high lumen led tube light 24W_conew1

Lembar data:

Model NO.AD-RGT8-18W144B

Wattage

18W

Voltage

AC 85-277V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

160lm/w

Power Factor

>0.95

Size

1150*26MM

Chip

 Epistar SMD 2835

CRI:

>70

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

160 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

7.8kg

CTN Size

123*24.5*24.5cm  25pcs/ctn


0001 (2)_conew1


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:

Tube LED Tri-proof Light


· Kantor, Paking, gudang, pabrik, sakola, jeung sajabana



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-265V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.

Categories produk : LED pipah Lampu > T8 LED pipah Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan