Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T8 LED pipah Lampu > Lumén T824W luhur dipingpin lampu lampu di panto
Lumén T824W luhur dipingpin lampu lampu di panto
Lumén T824W luhur dipingpin lampu lampu di panto
  • Lumén T824W luhur dipingpin lampu lampu di panto
  • Lumén T824W luhur dipingpin lampu lampu di panto

Lumén T824W luhur dipingpin lampu lampu di panto

    Harga hijian: USD 6.03 - 6.17 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-RGT8-24W200A

Tube Type: T8

Color Temperature: Cool White

Power: 15W

Length: 1.2m

Shape: Straight

Shade Material: PC

LED Type: SMD 2835

Shell Type: Frosted

Lifespan: ≥50000H

Warranty: 3 Years

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Input Voltage: 85-265V

LED Chips: Epistar

PF: 0.95

Cover: Milky/Half Clear

Ra: 70

MOQ: 100pcs

Product Size: 1200*Φ26 Mm

Lumen: 160 Lm/w

Model: AD-RGT8-24W200B

LED QTY: SMD 2835 200PCS

Name: T8 24w LED Tube Light

Wattage: 24W

Lamp Holder/Base: G13

Additional Info

bungkusan: 128 * 24,5 * 24,5 cm

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Lumén luhur 24W dipingpin lampu lampu di lawang

24w high lumen led tube light T8_conew1


Panjelasan Produk:

Model:AD-RGT8-24W200B

Wattage

24W

Voltage

AC 85-265V

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

160lm/w

Power Factor

>0.95

Life Time

50000 Hours

Size

1200*Φ26

Chip

SMD 2835

CRI

70

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

130degree

Storage Temperature

(0 ~ + 40 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 20 ~ + 40 ) Degrees Celsius

Warranty

3 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V

Lamp Holder

G13

Remark:We have more high lumen LED tube, welcome consult me.

Fitur:

  • Desain supir internal, G5 caps tungtung, instalasi gampang
  • Henteu aya rasa flickering
  • Henteu aya gangguan RF
  • Teu aya radiasi UV
  • Henteu aya raksa
  • 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional
  • Émisi panas saeutik
  • Déparasi panas saé
  • Panerangan super caang
  • Réliabilitas
  • pangropéa gratis
  • Hirupna> = 30,000H
  • CE & RoHS patuh



Lembar data


Categories produk : LED pipah Lampu > T8 LED pipah Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan