Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T8 LED pipah Lampu > Jaminan 3 taun 36w Datar LED Lampu Lampu
Jaminan 3 taun 36w Datar LED Lampu Lampu
Jaminan 3 taun 36w Datar LED Lampu Lampu
Jaminan 3 taun 36w Datar LED Lampu Lampu
Jaminan 3 taun 36w Datar LED Lampu Lampu
  • Jaminan 3 taun 36w Datar LED Lampu Lampu
  • Jaminan 3 taun 36w Datar LED Lampu Lampu
  • Jaminan 3 taun 36w Datar LED Lampu Lampu
  • Jaminan 3 taun 36w Datar LED Lampu Lampu

Jaminan 3 taun 36w Datar LED Lampu Lampu

    Harga hijian: USD 6.49 - 6.69 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 36w Flat LED Tube Light

Tube Type: T8

Color Temperature: Warm White

Power: 30W

Length: 1.2m

Shape: Round

Shade Material: Aluminum

Lamp Holder/Base: G13

LED Type: SMD 2835, Epistar 2835

Shell Type: Transparent

Lifespan: ≥50000H

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Input Voltage: 110V

LED Chips: Semileds

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Beam Angle: 160 Degrees

Item: 3 Years Warranty 36w Flat LED Tube Light

Driver: Constant Current Driver

Lumens: 100lm/w

Size: 1213*74*28mm

MOQ: 1 PCS (3 Years Warranty 36w Flat LED Tube Light)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Jaminan 3 taun 36w Datar LED Lampu Lampu

Katerangan:

Jaminan 3 taun 36 W Datar LED Lampu Tube nyaéta rarancang anu anyar Lampu LED lampu, leres instalasi, indah, sareng ngabébaskeun biaya. digunakeun pikeun kantor, pasar super, jsb.

36w Flat LED Panel Light LED Tube 2835 Purification Light (1)


36w Flat LED Panel Light LED Tube 2835 Purification Light (2)

Lembar data:

Model NO.AD-FT-36WS

Wattage

36W

Voltage

AC 85-277V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100lm/w

Power Factor

>0.95

Size

1213*74*28mm  

Chip

 SMD 2835

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

160 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

9.8kg

CTN Size

123*33*18CM   20pcs/ctn


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:

Tube LED Tri-proof Light


· Kantor, Paking, gudang, pabrik, sakola, jeung sajabana



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Categories produk : LED pipah Lampu > T8 LED pipah Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan