Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T8 LED pipah Lampu > kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube
kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube
kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube
kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube
kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube
kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube
  • kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube
  • kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube
  • kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube
  • kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube
  • kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube

kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube

    Harga hijian: USD 3.85 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 24w T8 led tube lamp

Tube Type: T8

Color Temperature: Warm White

Power: 30W

Length: 1.2m

Shape: Round

Shade Material: Aluminum

Lamp Holder/Base: G13

LED Type: SMD 2835, Epistar 2835

Shell Type: Transparent

Lifespan: ≥50000H

Warranty: 5 Years, 3 Years Warranty

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Input Voltage: 110V

LED Chips: Epistar

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Beam Angle: 160 Degrees

Item: High Power 150lm/w 24w T8 Led Tube Lamp

Driver: Constant Current Driver

Lumens: 150lm/w

Size: 1200*Φ26MM

MOQ: 1 PCS (high Power 150lm/w 24w T8 Led Tube Lamp)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube

Katerangan:

LED tinggi Daya 150lm / w 24w T8 Led Tube Lampu aya lampu lampu LED, nganggo LED SMD 2835, Sareng Driver Current Constant, ngaganti lampu tradisional fluoresensi. Hemat energi jeung perlindungan lingkungan.

++_DSC0905_conew1

++_DSC0905_conew1

Lembar data:

Model NO.AD-RGT8-24W126HFC

Wattage

24W

Voltage

AC 85-277V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

150lm/w

Power Factor

>0.95

Size

1200*26MM

Chip

 Epistar SMD 2835

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

160 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

7.8kg

CTN Size

128*24.5*24.5cm  25pcs/ctn




Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:

Tube LED Tri-proof Light


· Kantor, Paking, gudang, pabrik, sakola, jeung sajabana



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Produksi Anu Nguji

30W_1.2M_LED_Tube_Light_130lm_per_watt_192_led_2835

aging test 5

led tube light 1_conew1



Bungkusan sareng pengiriman barang:

(Daya luhur 150lm / w 24w T8 lampu lampu lampu )

30W 50W White housing SMD led flood light in package 2


160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Wangunan pabrik urang

nyertakeun legana 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas produksi canggih tur garis produksi lampu tina lampu LED,

Lampu Banjir LED, Lampu Besar LED, Lampu Lampu Bajar Lampu, lampu kanopi LED, lampu lampu tihang LED, lampu torowongan LED

Lampu siling LED, lampu troffer LED, sarta cahaya outdoor sareng komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Narékahan Unremittingly

janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif jeung inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight


Sértipikat kami:

LED Lighting


Categories produk : LED pipah Lampu > T8 LED pipah Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan