Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T8 LED pipah Lampu > T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu
T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu
T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu
T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu
T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu
T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu
  • T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu
  • T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu
  • T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu
  • T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu
  • T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu

T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu

    Harga hijian: USD 2.89 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: T8 18 watt led tube light

Tube Type: T8

Color Temperature: Warm White

Power: 30W

Length: 1.2m

Shape: Round

Shade Material: Aluminum

Lamp Holder/Base: G13

LED Type: SMD 2835, Epistar 2835

Shell Type: Transparent

Lifespan: ≥50000H

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Input Voltage: 220V

LED Chips: Epistar

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Beam Angle: 160 Degrees

Item: T8 18 Watt Led Tube 220v Led Lights

Driver: Constant Current Driver

Lumens: 150lm/w

Size: 1200*Φ26MM

MOQ: 1 PCS (T8 18 Watt Led Tube 220v Led Lights)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu

Katerangan:

LED T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu dipingpin nyaeta efisiensi lumininna tinggi 150lm / w fixtures lampu LED pipah, G13 stop kontak, AC 85-277V input lega, jaminan 2, 3, 5 taun pilihan.

18 watt led tube


t8 led tube lights


Lembar data:

Model NO.AD-RGT8-18W126HFC

Wattage

18W

Voltage

AC 85-277V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

150lm/w

Power Factor

>0.95

Size

1200*26MM

Chip

 Epistar SMD 2835

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

160 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

6.98kg

CTN Size

128*24.5*24.5cm  25pcs/ctn




Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:

Tube LED Tri-proof Light


· Kantor, Paking, gudang, pabrik, sakola, jeung sajabana



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.









Categories produk : LED pipah Lampu > T8 LED pipah Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan