Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T8 LED pipah Lampu > 3 taun jaminan 18w T8 4ft LED Tube Light
3 taun jaminan 18w T8 4ft LED Tube Light
3 taun jaminan 18w T8 4ft LED Tube Light
3 taun jaminan 18w T8 4ft LED Tube Light
  • 3 taun jaminan 18w T8 4ft LED Tube Light
  • 3 taun jaminan 18w T8 4ft LED Tube Light
  • 3 taun jaminan 18w T8 4ft LED Tube Light

3 taun jaminan 18w T8 4ft LED Tube Light

    Harga hijian: USD 3.29 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 18w T8 LED Tube Light

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 3 Years Warranty, 3 Years

Beam Angle: 160 Degrees

Tube Type: T8

Color Temperature: Warm White

Power: 15W

Length: 1.2m

Shape: Round

Shade Material: Aluminum

Lamp Holder/Base: G13

LED Type: SMD 2835, Epistar 2835

Shell Type: Transparent

Lifespan: ≥50000H

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Input Voltage: 220V

LED Chips: Epistar

Item: 3 Years Warranty 18w T8 4ft LED Tube Light

Driver: Constant Current Driver

Lumens: 100lm/w

Size: 1200*Φ26MM

MOQ: 1 PCS (3 Years Warranty 18w T8 4ft LED Tube Light)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

3 taun jaminan 18w T8 4ft LED Tube Light

Katerangan:

Lampu Tube Lampu hampang lampu kilat, lampu pikeun kantor, imah, tempat bengkel, supermarket, jsb. Urang tiasa nyadiakeun watt differnet, panjang sareng béda T8 T6 T5 Lampu LED lampu Tube, 18w T8 Lampu LED Lampu 4ft 4ft nyaéta pang populernana.


++_DSC0885_conew1

++_DSC0886_conew1


Lembar data:

Model NO.AD-RGT8-18W

Wattage

18W

Voltage

AC 85-277V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

130lm/w

Power Factor

>0.95

Size

1200*26MM

Chip

 Epistar SMD 2835

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

160 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

6.98kg

CTN Size

128*24.5*24.5cm  25pcs/ctn




Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:

Tube LED Tri-proof Light


· Kantor, Paking, gudang, pabrik, sakola, jeung sajabana



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Produksi Anu Nguji

30W_1.2M_LED_Tube_Light_130lm_per_watt_192_led_2835

aging test 5

led tube light 1_conew1



Bungkusan sareng pengiriman barang:

(Jaminan 3 taun 18w T8 4ft LED Lampu Tube )

30W 50W White housing SMD led flood light in package 2


160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Wangunan pabrik urang

nyertakeun legana 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas produksi canggih tur garis produksi lampu tina lampu LED,

Lampu Banjir LED, Lampu Besar LED, Lampu Lampu Bajar Lampu, lampu kanopi LED, lampu lampu tihang LED, lampu torowongan LED

Lampu siling LED, lampu troffer LED, sarta cahaya outdoor sareng komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Narékahan Unremittingly

janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif jeung inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight


Sértipikat kami:

LED Lighting


Categories produk : LED pipah Lampu > T8 LED pipah Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan