Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T8 LED pipah Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

T8 LED pipah Lampu

Kategori produk tina T8 LED pipah Lampu, kami pabrik husus ti Cina, T8 Tube, T8 LED Lampu Lampu Integrated suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 2FT LED pipah T8 R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Panas jual lampu lumayan luhur 18w T8 LED lampu TUBE

Harga hijian: USD 6.83 - 6.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 6.83 / Piece/Pieces
30000 Piece/Pieces USD 6.88 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 6.94 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.99 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 128 * 24,5 * 24,5 cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Panas Jual Harga Low 18W T8 Lampu pipah LED Lembar data:
Lénén anu gedé 160lumen / w T8 24W lampu lampu LED

Harga hijian: USD 6.03 - 6.17 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 6.03 / Piece/Pieces
30000 Piece/Pieces USD 6.08 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 6.13 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.17 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 128 * 24,5 * 24,5 cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Lénén anu gedé 160lumen / w T8 24W lampu lampu LED Lembar data:
Lumén T824W luhur dipingpin lampu lampu di panto

Harga hijian: USD 6.03 - 6.17 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 6.03 / Piece/Pieces
30000 Piece/Pieces USD 6.08 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 6.13 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.17 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 128 * 24,5 * 24,5 cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Lumén luhur 24W dipingpin lampu lampu di lawang Panjelasan Produk:
Panas Jual 18W T8 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 6.83 - 6.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 6.83 / Piece/Pieces
30000 Piece/Pieces USD 6.88 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 6.94 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.99 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 128 * 24,5 * 24,5 cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Panas Jual Harga Low 18W T8 Lampu pipah LED Panjelasan Produk: Model:AD-RGT8-18W144B
Epistar PC Cover 24W T8 LED pipah Lampu

Harga hijian: USD 6.83 - 6.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 6.83 / Piece/Pieces
30000 Piece/Pieces USD 6.88 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 6.94 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.99 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 128 * 24,5 * 24,5 cm, 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Epistar PC Cover 24W T8 LED pipah Lampu
G13 18W T8 LED Lampu pipah

Harga hijian: USD 5.25 - 5.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 5.25 / Piece/Pieces
3000 Piece/Pieces USD 5.29 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 5.34 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 5.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 128 * 24,5 * 24,5 cm, 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

PC Cover 18W T5 T6 LED lampu Tube
T8 Led pipah Alat sareng SMD 2835 Chip

Harga hijian: USD 6.63 - 6.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 6.63 / Piece/Pieces
3000 Piece/Pieces USD 6.73 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 6.84 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper Carton + Busa; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk T8 Led pipah Alat sareng SMD 2835 Chip Spésifikasi: Model NO. RYGH-T8-24W Wattage 24W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Power Factor >0.95 Life Time >50000 Hours Chip Brand SMD 2835 Efficacy 160lm/w CRI 80 PF >0.95...
1200mm 130 ° Beam Angle LED lampu Tube

Harga hijian: USD 4.95 - 5.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 4.95 / Piece/Pieces
3000 Piece/Pieces USD 5.03 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 5.11 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 5.19 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial; ODM atanapi OEM lebet

bungkusan: Paper Carton + Busa; Standar kspor

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk 1200mm 130 ° Beam Angle LED lampu Tube Dateshe: Model NO. RYGH-T8-18W Wattage 18W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Power Factor >0.95 Life Time >50000 Hours Chip Brand SMD 2835 Efficacy 160lm/w CRI 80 PF >0.95 Color...
Jaminan 2/3 Taun 18W 1,2 m LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 2.84 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 2.84 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN 128 * 24,5 * 24,5 cm GW: 6.98KG

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Jaminan 2/3 Taun 18W 1,2 m LED Lampu Tube Panjelasan Produk: * Kaasungna SMD2835 dipingpin chip sareng kirang rurugan cahya salami langkung waktos kerja. * Lampu pangiriman cahaya luhur panutup PC, panutup susu sareng panutupna anu sareng * Supir IC...
Radar Sensor 18W CE LED Tube Lampu

Harga hijian: USD 4.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 4.89 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN 128 * 24,5 * 24,5 cm GW: 6.98KG

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Radar Sensor 18W CE LED Tube Lampu Panjelasan Produk: Ngeunaan LED Tube Light, Kami tiasa nawiskeun 10W 13W 18W 24W Tubes. Maranéhanana tiasa T5 T6 T8 kanggo anjeun milih. Urang ogé boga sagala rupa ti eta. Kawas High Lumen, Radar Sensor, PIR...
Radar Motion Sensor 18w LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 4.33 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 4.33 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Radar Motion Sensor 18w LED Lampu Tube Katerangan: LED tinggi Daya 150lm / w 24w T8 Led Tube Lampu aya lampu lampu LED, nganggo LED SMD 2835, Sareng Driver Current Constant, ngaganti lampu tradisional fluoresensi. Hemat energi jeung perlindungan...
Jaminan 3 taun 36w Datar LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 6.49 - 6.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 6.49 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 6.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Jaminan 3 taun 36w Datar LED Lampu Lampu Katerangan: Jaminan 3 taun 36 W Datar LED Lampu Tube nyaéta rarancang anu anyar Lampu LED lampu, leres instalasi, indah, sareng ngabébaskeun biaya. digunakeun pikeun kantor, pasar super, jsb. Lembar
kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube

Harga hijian: USD 3.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 3.85 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

kakuatan tinggi 150lm / w 24w T8 dipingpin lampu tube Katerangan: LED tinggi Daya 150lm / w 24w T8 Led Tube Lampu aya lampu lampu LED, nganggo LED SMD 2835, Sareng Driver Current Constant, ngaganti lampu tradisional fluoresensi. Hemat energi jeung...
T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu

Harga hijian: USD 2.89 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 2.89 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu Katerangan: LED T8 18 watt dipingpin lampu 220v lampu dipingpin nyaeta efisiensi lumininna tinggi 150lm / w fixtures lampu LED pipah, G13 stop kontak, AC 85-277V input lega, jaminan 2, 3, 5 taun pilihan. Lembar...
3 taun jaminan 18w T8 4ft LED Tube Light

Harga hijian: USD 3.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 3.29 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

3 taun jaminan 18w T8 4ft LED Tube Light Katerangan: Lampu Tube Lampu hampang lampu kilat, lampu pikeun kantor, imah, tempat bengkel, supermarket, jsb. Urang tiasa nyadiakeun watt differnet, panjang sareng béda T8 T6 T5 Lampu LED lampu Tube, 18w T8...
Tinggi Lumen 24W T8 LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 6.01 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 6.01 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Tinggi Lumen 24W T8 LED Lampu Lampu Model NO.AD-RGT8-24W192 Wattage 24W Voltage AC 85-277V Luminance Flux 150-160lm/w THD <10% Life Time 50000 Hours Size 1200*Φ26 Chip Brand OSRAM LED Qty 2835 192pcs CRI
1800lm 18W T8 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 2.26 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 2.26 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

1800lm 18W T8 LED Lampu Tube
Tinggi Lumen 18W T8 LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 4.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 4.1 / Piece/Pieces

merek: RYGH; OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Tinggi Lumen 18W T8 LED Lampu Lampu Pedaran T8 Lampu Tube LED salaku lampu Tube Lampu lucu anu populer, dianggo dina seueur tempat. Lampu LED lampu T8 aya dina 13W 18W 24 W 30W 36W, dipaké 2835 SMD, boga kaluaranan 90-150lm / w kaluarannana tinggi....
18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung

Harga hijian: USD 5.25 - 5.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 5.25 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 5.38 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

18W LED pipah Lampu Rotasikeun cap tungtung Katerangan: 18W LED Lampu Tube Lampu tungtung Rotating cap anu lumén luhur draf kanggo desain patén anyar T5 LED pipah Lampu, stop kontak G5 sareng panjang 1150mm, kalayan cap puteran, jaminan 3 taun....
160lm / w 18W 24W LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 5.25 - 5.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 5.25 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 5.38 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

160lm / w 18W 24W LED Lampu Tube Katerangan: 160lm / w 18W 24W LED Tube Light mangrupakeun lumens na réncang anyar desain patén T5 LED Tube Lampu, stop kontak G5 sareng panjang 1150mm, kalayan hurungkeun ahir puteran, jaminan 3 taun. Mangrupakeun...

Cina T8 LED pipah Lampu suppliers

Lampu LED lampu T8 aya dina 13W 18W 24 W 30W 36W, dipaké 2835 SMD, dina 600mm 900mm 1200 mm 1500mm 1800mm 2400mm panjang available.The tube CE, RoHS Certified. T8 nganggo hurup tungtung G13. Kisaran tegangan ti 85 nepi ka 277 VAC. Tubus T8 boga kalangku kaluaran 90-150lm / w. Faktor dayana leuwih gede tibatan 95%. CRI teh saé ageung 70. Lénsa pipa kaasup panutup anu jelas sareng panutup katut. Temparature Warna nyaéta 2700-6500K. Hirup nepi ka 30.000 jam. Jenis ngabagi kana Tube efisiensi tinggi, Tube Radar Sensor, Sensor Motion, PIR Sensor sareng TRIAC Dimmable Tube.
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan