Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T6 LED Lampu pipah > 18w T5 LED Lampu Tube pikeun jero ruangan
18w T5 LED Lampu Tube pikeun jero ruangan
18w T5 LED Lampu Tube pikeun jero ruangan
18w T5 LED Lampu Tube pikeun jero ruangan
18w T5 LED Lampu Tube pikeun jero ruangan
18w T5 LED Lampu Tube pikeun jero ruangan
  • 18w T5 LED Lampu Tube pikeun jero ruangan
  • 18w T5 LED Lampu Tube pikeun jero ruangan
  • 18w T5 LED Lampu Tube pikeun jero ruangan
  • 18w T5 LED Lampu Tube pikeun jero ruangan
  • 18w T5 LED Lampu Tube pikeun jero ruangan

18w T5 LED Lampu Tube pikeun jero ruangan

    Harga hijian: USD 3.86 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 18w T5 LED Tube Lighting

Tube Type: T5

Color Temperature: Warm White

Power: 15W

Length: 1.2m

Shape: Round

Shade Material: Aluminum

Lamp Holder/Base: G5

LED Type: SMD 2835, Epistar 2835

Shell Type: Transparent

Lifespan: ≥50000H

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Input Voltage: 85-265V

LED Chips: Epistar

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Beam Angle: 160 Degrees

Driver: Constant Current Driver

Item: 18w T5 LED Tube Lighting

Lumens: 120lm/w

Size: 1150*Φ26mm

MOQ: 1 PCS (18w T5 LED Tube Lighting)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

18w T5 LED pipah Cahaya

Katerangan:

18w T5 LED Lampu Tube nyaéta lampu Tube Lampu LED, pake Aluminium Perumahan sareng PC Cover, Susu Bantara atanapi Tutup Transparan teu tiasa, urang tiasa ngalakukeun 18w atanapi 24w, atanapi watt lianna. digunakeun pikeun kantor, sakola, imah, atanapi jrrd

T5 LED tube light high lumen 18W 1150mm back view aluminium_conew1


T5 LED tube light high lumen 18W 1150mm half milky cover_conew1




Lembar data:

Model NO.AD-RGT6-18W96EP

Wattage

18W

Voltage

AC 85-277V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

120lm/w

Power Factor

>0.95

Size

1150*26MM

Chip

 Epistar SMD 2835

CRI:

>80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

160 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

6.98kg

CTN Size

128*24.5*24.5cm  25pcs/ctn


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Categories produk : LED pipah Lampu > T6 LED Lampu pipah

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan