Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T6 LED Lampu pipah > 20W T6 LED pipah Lampu T5 ngagantian
20W T6 LED pipah Lampu T5 ngagantian
20W T6 LED pipah Lampu T5 ngagantian
20W T6 LED pipah Lampu T5 ngagantian
  • 20W T6 LED pipah Lampu T5 ngagantian
  • 20W T6 LED pipah Lampu T5 ngagantian
  • 20W T6 LED pipah Lampu T5 ngagantian

20W T6 LED pipah Lampu T5 ngagantian

    Harga hijian: USD 5.71 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.: AD-RGT6-24W280EP

Tube Type: T5

Color Temperature: Nature White

Power: 10W, 30W

Length: 1.2m, 1.5m

Shape: Round

Shade Material: Aluminum

Lamp Holder/Base: G5

LED Type: SMD 2835

Shell Type: Frosted

Lifespan: 30000H

Warranty: 3 Years, 5 Years

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Input Voltage: 85-265V

LED Chips: Epistar

Wattage: 18 Watt

Cover: Milky / Half Clear

Power Factor: >0.95

CRI: 80

CCT: 2700-6500K

MOQ: 10pcs

Item: T6 LED Tube Light

LED QTY: 280 Pcs

Lumen: 2300-2700lm

Size: 1450*Φ22

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen,Shekou,Yantian

Panjelasan Produk

Rincian Gancang:

T6 LED Lampu pipah

1. Wattage: 24 Watt

2. tegangan: AC 85-277V, 50 / 60Hz

3. CE ROHS

4. harga pabrik

5. 120-130lm / w

6. PF> 0,95

7. Jaminan: 3-5 taun

8. Waktu hirup: 50000 jam

9. CRI: 80


Model NO.AD-RGT6-24W280EP
Wattage                                                       
          24W
Voltage           AC 85-277V
Luminance Flux
          120-130lm/w
THD           <10%
Life Time            50000 Hours
Size            1450*Φ22 
Chip Brand             OSRAM
LED Qty            2835 280pcs
CRI            >80Ra
CCT            2700-6500K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Warranty            5 Years
Driverl            Constant Current Non-Isolated Driver / Isolated Driver AC85-277V

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.

20W T6 LED pipah Lampu T5 ngagantian


Pedaran

Dirancang salaku gaganti pikeun lampu T5 lampu fluoresensi, T6 LED Lampu pipah tiasa dipasangkeun kana naon baé T5 lampion beacuse sahiji dimensi leutik dina 22mm.
T6 LED Tube Light mangrupakeun desain internal supir, tutup tungtung G5, gampang dipasang.
Di sagigireun, diaméter T6 LED Tube Light leuwih badag batan LED T5 pikeun nempatkeun langkung dipingpin di jero kalayan lumininna luhur tiasa dikembangkeun nyaéta kira-kira 150-160lm / w.


Fitur

T6 LED Lampu pipah

1, dimensi leutik dina 22mm tiasa inst alled kana sagala fixture T5

2, Satengah bahan alumunium sareng palastik ngayakinkeun pamasangan produk.
3, output Lumen Luhur, super caang

4, Usum énergi, panangtayungan lingkungan, aya sinar ultraviolet, infra red sareng raksa, parantos sasuai ka CE.
5, Struktur awét & kinerja stabil, henteu ngirining atanapi flicke nalika operasi


Témbongkeun Produk
T6 LED Tube Lighting

T5 LED Tube Light

Produksi

T5 Led Tube Light

led tube light

LED Tube light


A pplicatio n

T6 LED pipah Lampu loba dipaké i n Kantor, Sakola, Rumah Sakit, jeung M a k e t p l a c e jeung sajabana

T5 LED Tube Light



Categories produk : LED pipah Lampu > T6 LED Lampu pipah

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan