Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T6 LED Lampu pipah > Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu
Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu
Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu
Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu
  • Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu
  • Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu
  • Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu

Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu

    Harga hijian: USD 4.89 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-RGT6-18W196HO

Tube Type: T5

Color Temperature: Warm White

Length: 1.2m

Shape: Round

Shade Material: Aluminum

Lamp Holder/Base: G5

LED Type: SMD 2835

Shell Type: Frosted

Lifespan: 30000H

Warranty: 3 Years

Certification: CE, RoHS

Input Voltage: 85-265V

LED Chips: Epistar

Wattage: 18W

Product Size: 1150*Φ22 Mm

Ra: 80

PF: 0.95

Cover: Milky/Half Clear

MOQ: 10pcs

Name: T6 18w LED Tube Light

Model: AD-RGT6-18W196HO

LED QTY: SMD 2835 280PCS

Lumen: 2600-2700lm

Additional Info

bungkusan: 25PCS / CTN

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Modél T8T6 Anyar 18W 24W LED Lampu Tube Lampu


Spésifikasi:

Model NO. AD-RGT6-18W196HO

Wattage

18W

Voltage

AC 85-305V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

150lm/w

Power Factor

>0.95

Life Time

30000 Hours

Size

1150*Φ22

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

3 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V

Lamp Holder

G5

Remark:We have more high lumen LED tube, welcome consult me.


Fitur:

• Epistar 2835 LED, réngsé efisiensi lampu 160lm / w

• Desain supir internal, G5 tungtung cap, instalasi gampang

• Dépipasi panas Leuwih alus kalawan cangkang alumunu sareng PCB

• Konsisten warna Rendering (CRI)> 80

Jaminan: 3 taun s


Panjelasan Produk:

Urang tiasa ngadamel lampu pipah ti 10W kana 36W. Jeung urang tiasa nyieun T8 T5 T6. Tegangan kami boga DC12V / 24V DC30-36V sareng AC 85-277V anu tiasa dianggo dina unggal palce upami anjeun resep. Terus urang ogé tiasa janten Radar Sensor Tube, Motion Sensor, PIR Sensor and TRIAC Dimmable Tube, teras salajengna



T5 LED tube light high lumen 18W 1150mm Aluminium




Mangpaat:

• Gantian pikeun lampu tube fluoresensi T5

• Usum énérgi leuwih ti 40%

• perlindungan Lingkungan, taya polusi

• réduksi signifikan dina pangropéa



Runtuyan sakabeh tina Lampu Tube LED:

T8 Integrated LED pipah Lampu

T8 Radar Sénsor LED pipah Lampu

T5 LED Lampu pipah



Aplikasi:

• Kantor

• Gudang

• Parkir

• Kilang kitu


650-T5 LED Tube Light


Categories produk : LED pipah Lampu > T6 LED Lampu pipah

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan