Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T6 LED Lampu pipah > T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube
T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube
T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube
T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube
T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube
T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube
  • T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube
  • T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube
  • T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube
  • T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube
  • T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube

T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube

    Harga hijian: USD 3.55 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: AD-RGT6-18W168EP

Tube Type: T5

Color Temperature: Warm White

Length: 1.2m

Shape: Round

Shade Material: Aluminum

Lamp Holder/Base: G5

LED Type: SMD 2835

Shell Type: Frosted

Lifespan: 30000H

Warranty: 3 Years

Certification: CE, RoHS

Input Voltage: 85-265V

LED Chips: Epistar

Wattage: 18W

Product Size: 1150*Φ22 Mm

Ra: 80

PF: 0.95

Cover: Milky/Half Clear

MOQ: 10pcs

Name: T6 18w LED Tube Light

Model: AD-RGT6-18W168EP

LED QTY: SMD 2835 168PCS

Lumen: 1800-1900lm

Additional Info

bungkusan: 25PCS / CTN

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Desain Anyar T6 Ganti T5 Lampu LED pipah Kalayan susu Panutup Satengah Hapus Panutup


Model NO. AD-RGT6-18W168EP

Wattage

18W

Voltage

AC 85-277V

Certificate

CE, RoHs

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Life Time

30000 Hours

Size

1150*Φ22

Chip

SMD LED 2835

CRI

80

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

120degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

3 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-277V

Lamp Holder

G5

Remark:We have more high lumen LED tube, welcome consult me.


Fitur:

• Epistar 2835 LED, réngsé efisiensi lampu 160lm / w

• Desain supir internal, G5 tungtung cap, instalasi gampang

• Dépipasi panas Leuwih alus kalawan cangkang alumunu sareng PCB

• Konsisten warna Rendering (CRI)> 80

Jaminan: 3 taun s


Panjelasan Produk:

Desain T6 Tube anyar estu kasohor diantara Europ. Desain anu endah sareng elegan ngajantenkeun anjeun damel atanapi diajar hadé sareng gaduh bulan anu hadé. The lumén tiasa nepi ka 2700lm, anu tiasa janten rohangan anjeun langkung caang. Anjeun tiasa masangana di supermarket sareng parkir bawah tanah di tempat-tempat anu poék sareng peryogi langkung caang.

T5 LED tube light high lumen 18W 1150mm G5


Mangpaat:

• Gantian pikeun lampu tube fluoresensi T5

• Usum énérgi leuwih ti 40%

• perlindungan Lingkungan, taya polusi

• réduksi signifikan dina pangropéa



Runtuyan sakabeh tina Lampu Tube LED:

T8 Integrated LED pipah Lampu

T8 Radar Sénsor LED pipah Lampu

T5 LED Lampu pipah



Aplikasi:

• Kantor

• Gudang

• Parkir

• Kilang kitu


T5 LED Tube Light_

Categories produk : LED pipah Lampu > T6 LED Lampu pipah

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan