Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T6 LED Lampu pipah
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

T6 LED Lampu pipah

Kategori produk tina T6 LED Lampu pipah, kami pabrik husus ti Cina, T6 LED Lampu pipah, LED T6 pipah cahaya suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ultra caang T6 LED Lampu Tube R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Jaminan 3 taun SMD 2835 24W T6 T8 LED Lampu pipah

Harga hijian: USD 5.68 - 5.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 5.68 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 5.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Jaminan 3 taun SMD 2835 24W T6 T8 LED Lampu pipah Katerangan: Jaminan 3 taun SMD 2835 24W T6 T8 LED Lampu Tube, nganggo Epistar SMD 2835 LED Sumber, sareng Supir Current Constant, daya meunangkeun 24w, stop kontak cahaya T6 LED lampu pipah nyaeta...
Single Double Power 18W T5 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 3.61 - 3.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 3.61 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 3.64 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Single Double Power 18W T5 LED Lampu Tube Katerangan: Lampu LED lampu Tube Double Power 18W T5 18W anu hartosna urang tiasa ngarobih input kakuatan tunggal atawa input daya ganda, pikeun minuhan kabutuhan klien. lampu ieu 2018 desain anyar, nuhun...
18w T5 LED Lampu Tube pikeun jero ruangan

Harga hijian: USD 3.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 3.86 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

18w T5 LED pipah Cahaya Katerangan: 18w T5 LED Lampu Tube nyaéta lampu Tube Lampu LED, pake Aluminium Perumahan sareng PC Cover, Susu Bantara atanapi Tutup Transparan teu tiasa, urang tiasa ngalakukeun 18w atanapi 24w, atanapi watt lianna....
20W T6 LED pipah Lampu T5 ngagantian

Harga hijian: USD 5.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
50 Piece/Pieces USD 5.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Rincian Gancang: T6 LED Lampu pipah 1. Wattage: 24 Watt 2. tegangan: AC 85-277V, 50 / 60Hz 3. CE ROHS 4. harga pabrik 5. 120-130lm / w 6. PF> 0,95 7. Jaminan: 3-5 taun 8. Waktu hirup: 50000 jam 9. CRI: 80 Model NO.AD-RGT6-24W280EP Wattage
18W 1.2M 1200MM 1900LM 2000LM LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 3.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 3.67 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

18W 1.2M 1200MM 1900LM 2000LM LED Lampu Tube Model NO. AD-RGT6-18W196EP
T6 LED Lampu Lampu Ganti T5 pipah

Harga hijian: USD 5.39 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 5.39 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

18W Lumen Luhur Aluminium T6 LED Lampu Lampu Ganti T5 lampu fluoresensi Pedaran T6 LED Tube Light salaku rarancang anyar LED Tube Light, ngagantian pikeun lampu T5 fluoresensi lampu T5. Dimension leutik dina 22mm tiasa dipasang kana sagala alat-alat...
T6 T5 susu Satengah Hapus Lampu LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 3.55 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 3.55 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Desain Anyar T6 Ganti T5 Lampu LED pipah Kalayan susu Panutup Satengah Hapus Panutup Model NO. AD-RGT6-18W168EP
T6 18W 100-120LM / W Waragad 3-taun LED Lampu Tube Lampu

Harga hijian: USD 3.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 3.35 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 25PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 100000pcs/Year

Panas Dual T6 18W 100-120LM / W AC 85-277V 3 Taun Jaminan LED pipah Lampu Panjelasan Produk: Kami profésional OEM / ODM Lampu LED lampu Produsén. Difokuskeun lampu lampu mingpin Leuwih ti 6 taun. Korporasi urang boga rupa-rupa modél produk kaasup...

Cina T6 LED Lampu pipah suppliers

T6 LED Lampu Tube salaku rarancang lampu lampu lampu LED anyar, ngagantian T5 lampu lampu fluoresensi, dimensi leutik sada 22mm tiasa parantos dipasangkeun

kana sagala fixture T5, desain supir internal, G5 tungtung cap, instalasi gampang, diaméter leuwih badag batan LED T5 pikeun nyimpen anu dipingpin di jero anu luminosna tiasa luhur kana 150-160lm / w .Being ngurangan 40% dissipation panas, dibandingkeun kalawan lampu fluoresensi normal.


Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan