Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T5 stop kontak T8 LED lampu pipah > 5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube
5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube
5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube
5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube
5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube
5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube
  • 5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube
  • 5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube
  • 5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube
  • 5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube
  • 5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube

5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube

    Harga hijian: USD 5.3 - 5.38 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-RGT5-18W144

Tube Type: T5

Color Temperature: Warm White, Cool White

Power: 15W

Length: 1.2m

Shape: Round

Shade Material: Aluminum

Lamp Holder/Base: G5

LED Type: SMD 2835, Epistar 2835

Shell Type: Transparent

Lifespan: 30000H

Warranty: 3 Years, 3 Years Warranty

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Input Voltage: 220V

LED Chips: Epistar

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Wattage: 18W

Driver: Constant Current Driver

Lumens: 160lm/w

Size: 1149*Φ26mm

Item: 18w T5 LED Tube Lighting

MOQ: 50 PCS (18W T5 LED Tube Light)

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: RYGH

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube

Katerangan:

Jaminan 5 taun 18W T5 LED Tube Lighting mangrupakeun lumén luhur rarancang patén anyar T5 LED Tube Lampu, stop kontak G5 sareng panjang 1150mm, kalayan hurup ahir puteran, jaminan 3 taun. Mangrupakeun gaya anu kawentar di pasar.



T5-18W-24W-LED-tube-light-green-rotating-end-cap-milky-cover-front-view

T5-18W-24W-LED-tube-light-green-rotating-end-cap-milky-cover-side-view

T5-18W-24W-LED-tube-light-blue-green-rotating-end-cap-milky-cover-front-view

Lembar data:

Model NO.AD-RGT5-18W144

Wattage

18W

Voltage

AC 85-277V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

160lm/w

Power Factor

>0.95

Size

1149*26MM

Chip

Epistar SMD 2835

CRI:

>70

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

160 degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

30000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

7.8kg

CTN Size

123*24.5*24.5cm  25pcs/ctn


0001 (2)_conew1


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh

Aplikasi:

Tube LED Tri-proof Light


· Kantor, Paking, gudang, pabrik, sakola, jeung sajabana



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.



Categories produk : LED pipah Lampu > T5 stop kontak T8 LED lampu pipah

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan