Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T5 stop kontak T8 LED lampu pipah
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

T5 stop kontak T8 LED lampu pipah

Kategori produk tina T5 stop kontak T8 LED lampu pipah, kami pabrik husus ti Cina, T5 stop kontak T8 LED lampu pipah, LED pipah Lampu suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina T5 stop kontak pipah Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
18W T5 stop kontak T5 lampu lampu tube

Harga hijian: USD 3.1 - 3.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 3.1 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 3.23 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

18W T5 stop kontak T8 lampu lampu LED
Daya High 4ft 24w T5 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 6.94 - 6.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 6.94 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 6.99 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Daya High 4ft 24w T5 LED Lampu Tube Katerangan: High Power 4ft 24w T5 LED Tube Light mangrupakeun lumens anu réncang desain anyar patén T5 LED Tube Lampu, stop kontak G5 sareng panjang 1150mm, kalayan hurungkeun ahir tungtung, jaminan 3 taun....
5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 5.3 - 5.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 5.3 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 5.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

5 taun jaminan 18W T5 LED Lampu Tube Katerangan: Jaminan 5 taun 18W T5 LED Tube Lighting mangrupakeun lumén luhur rarancang patén anyar T5 LED Tube Lampu, stop kontak G5 sareng panjang 1150mm, kalayan hurup ahir puteran, jaminan 3 taun. Mangrupakeun...
3 taun jaminan T5 LED Lampu pipah

Harga hijian: USD 5.3 - 5.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 5.3 / Piece/Pieces
50 Piece/Pieces USD 5.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

3 taun jaminan T5 LED Lampu pipah Katerangan: 18W LED Lampu Tube Lampu tungtung Rotating cap anu lumén luhur draf kanggo desain patén anyar T5 LED pipah Lampu, stop kontak G5 sareng panjang 1150mm, kalayan cap puteran, jaminan 3 taun. Mangrupakeun...

Cina T5 stop kontak T8 LED lampu pipah suppliers

Socket T5 T8 lampu LED lampu kaasup 10W 18W 24W, dirancang salaku cap T8 Aluminium + T5, tegangan Input nyaeta AC 85-277V, diadaptasi SMD2835 LED cocog, Nepi ka 150lm / w total lampu luminous efficiency.Power Foctor nya langkung ti 0,95. Supir terasing. Struktur awét & punjulnya stabil.Rélable dina umur hirup 30,000 jam, jaminan 3 taun. Henteu aya kabeungharan atanapi ngagem nalika operasi. Teu aya titik poék, dilarapkeun ka padumukan / lembaga.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan