Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T5 LED Lampu pipah > Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun
Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun
Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun
Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun
Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun
Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun
  • Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun
  • Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun
  • Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun
  • Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun
  • Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun

Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun

    Harga hijian: USD 6.83 - 6.99 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-RGT5-18W144

Tube Type: T5

Color Temperature: Warm White

Power: 15W

Length: 1.2m

Shape: Straight

Shade Material: PC

Lamp Holder/Base: G5

LED Type: SMD 2835

Shell Type: Frosted

Lifespan: ≥50000H

Warranty: 3 Years

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Input Voltage: 85-265V

LED Chips: Epistar

PF: 0.95

Cover: Milky/Half Clear

Ra: 70

MOQ: 100pcs

Lumen: 160 Lm/w

LED QTY: SMD 2835 200PCS

Product Size: 1150*Φ26

Model: AD-RGT5-24W200

Name: T8 LED Tube Light T5 Socket

Wattage: 24W

Additional Info

bungkusan: 124 * 24 * 25cm

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Tinggi lumen T5 18W LED tube ngalereskeun


Lembar data

Model:AD-RGT5-18W144

Wattage

18W

Voltage

AC 85-265V

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

160lm/w

Power Factor

>0.95

Life Time

50000 Hours

Size

1150*Φ26 

Chip

SMD 2835

CRI

70

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

130degree

Storage Temperature

(0 ~ + 40 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 20 ~ + 40 ) Degrees Celsius

Warranty

3 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-305V

Lamp Holder

G5

Remark:We have more high lumen LED tube, welcome consult me.


T5 18w 24w Led Tube Light Rotating End Cap Clear Cover Green Blue Front View



Fitur:

  • Desain supir internal, G5 caps tungtung, instalasi gampang
  • Henteu aya rasa flickering
  • Henteu aya gangguan RF
  • Teu aya radiasi UV
  • Henteu aya raksa
  • 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional
  • Émisi panas saeutik
  • Déparasi panas saé
  • Panerangan super caang
  • Réliabilitas
  • pangropéa gratis
  • Hirupna> = 30,000H
  • CE & RoHS patuh

Produksi

T8 Led Tube Light

led tube light

LED Tube light

Tube Light

A pplicatio n

T8 LED pipah Lampu loba dipaké i n Kantor, Sakola, Rumah Sakit, jeung M a k e t p l a c e jeung sajabana

led tube light T8


Categories produk : LED pipah Lampu > T5 LED Lampu pipah

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan