Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T5 LED Lampu pipah > t5 T6 24w dipingpin lampu tube
t5 T6 24w dipingpin lampu tube
t5 T6 24w dipingpin lampu tube
t5 T6 24w dipingpin lampu tube
t5 T6 24w dipingpin lampu tube
t5 T6 24w dipingpin lampu tube
  • t5 T6 24w dipingpin lampu tube
  • t5 T6 24w dipingpin lampu tube
  • t5 T6 24w dipingpin lampu tube
  • t5 T6 24w dipingpin lampu tube
  • t5 T6 24w dipingpin lampu tube

t5 T6 24w dipingpin lampu tube

    Harga hijian: USD 8.3 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: AD-RGT6-24W280SHO

Tube Type: T5

Color Temperature: Cool White

Power: 30W

Length: 1.2m

Shape: Straight

Shade Material: PC

Lamp Holder/Base: G5

LED Type: SMD 2835

Shell Type: Frosted

Lifespan: ≥50000H

Warranty: 3 Years

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Input Voltage: 85-265V

LED Chips: Epistar

PF: 0.95

Cover: Milky/Half Clear

Ra: 70

MOQ: 100pcs

Lumen: 160 Lm/w

LED QTY: SMD 2835 280PCS

Product Size: 1450*Φ22

Model: AD-RGT6-24W280SHO

Name: T5 T6 LED TUBE LIGHT

Wattage: 24W

Additional Info

bungkusan: 154 * 38 * 22cm

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

t5 T6 24w dipingpin fixture tube

T5 LED tube light high lumen 18W 1150mm for EUROPE_conew1


Lembar data

Model:AD-RGT6-18W168SHO

Wattage

18W

Voltage

AC 85-265V

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

160lm/w

Power Factor

>0.95

Life Time

50000 Hours

Size

1150*Φ22 

Chip

SMD 2835

CRI

70

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

130degree

Storage Temperature

(0 ~ + 40 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 20 ~ + 40 ) Degrees Celsius

Warranty

3 years

Driver

Constant Current Isolated Driver/Non-Isolated Driver AC85-265V

Lamp Holder

G5

Remark:We have more high lumen LED tube, welcome consult me.

Fitur:

  • Desain supir internal, G5 caps tungtung, instalasi gampang
  • Henteu aya rasa flickering
  • Henteu aya gangguan RF
  • Teu aya radiasi UV
  • Henteu aya raksa
  • 60% pamakéan énérgi kirang ti sumber cahaya tradisional
  • Émisi panas saeutik
  • Déparasi panas saé
  • Panerangan super caang
  • Réliabilitas
  • pangropéa gratis
  • Hirupna> = 30,000H
  • CE & RoHS patuh



A pplicatio n

T8 LED pipah Lampu loba dipaké i n Kantor, Sakola, Rumah Sakit, jeung M a k e t p l a c e jeung sajabana

dipingpin T8 lampu lampu



Rinci Produksi:

LED Tube Lighting



T5 Led Retrofit Tube


Nguji sarta sepuh:

led tube light test 2_conew1


Panjelasan Produk:

t6





Categories produk : LED pipah Lampu > T5 LED Lampu pipah

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan