Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED pipah Lampu > T5 LED Lampu pipah
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

T5 LED Lampu pipah

Kategori produk tina T5 LED Lampu pipah, kami pabrik husus ti Cina, T5 LED Lampu pipah, T5 stop kontak T8 LED lampu pipah suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina T5 Tube R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
lumen tinggi T5 24W dipingpin lampu tube

Harga hijian: USD 6.83 - 6.99 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 6.83 / Piece/Pieces
30000 Piece/Pieces USD 6.88 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 6.94 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.99 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 124 * 24 * 25cm

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

lumén T5 luhur mingpin lampu tube Lembar data Model:AD-RGT5-24W144
CREE 24W T5 T6 LED Lampu Lampu

Harga hijian: USD 8.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 8.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 122,5 * 37 * 20 cm, 50PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

CREE 24W T5 T6 LED Lampu Lampu Model:AD-RGT6-18W280SHO
PC Cover 18W T5 T6 LED lampu Tube

Harga hijian: USD 5.6 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 5.6 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 122,5 * 37 * 20 cm, 50PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

PC Cover 18W T5 T6 LED lampu Tube Model:AD-RGT6-18W196SHO
18-24W T5 Led pipah Lampu

Harga hijian: USD 4.74 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 4.74 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk T5 lampu pipah LED Pikeun Toko Toko / Kilang kitu / Imah Dateshe: Rincian
T5 T6 Lumen Luhur LED Lampu Rohangan

Harga hijian: USD 5.03 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 5.03 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk T5 T6 Lumen Luhur LED Lampu Rohangan Dateshe: Rincian
T5 lampu pipah LED Pikeun Toko Toko / Kilang kitu / Imah

Harga hijian: USD 4.74 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 4.74 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Paper karton + Busa

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk T5 lampu pipah LED Pikeun Toko Toko / Kilang kitu / Imah Dateshe: Rincian
Lampu lampu lampu pipah LED sareng jaminan 3 Taun

Harga hijian: USD 6.63 - 6.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 6.63 / Piece/Pieces
3000 Piece/Pieces USD 6.73 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 6.84 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 6.95 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk Lampu lampu lampu pipah LED sareng jaminan 3 Taun Lambar
T5 Lumen Luhur 160lm / w LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 4.95 - 5.19 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5000 Piece/Pieces USD 4.95 / Piece/Pieces
3000 Piece/Pieces USD 5.03 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 5.11 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 5.19 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk T5 Lumen Luhur 160lm / w LED Lampu Tube Spésifikasi: Wattage 18W Voltage AC 85-265V Certificate CE, RoHs Power Factor >0.95 Life Time >50000 Hours Chip Brand SMD 2835 Efficacy 160lm/w CRI 70 Color Temperature 5000k Beam Angle...
2018 18w T5 pipah Lampu fixture

Harga hijian: USD 5.1 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 5.1 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

18w T5 pipah Lampu fixture Katerangan: LED 18w T5 Lampu Tube Lampu ieu rarancang patén anyar T5 LED Tube Lampu, stop kontak G5 sareng panjang 1150mm, tiasa ngalakukeun 100lm / w atanapi 120lm / w, atanapi langkung ti 150lm / w pikeun minuhan...
Supir internal 10W T5 T6 LED Tube 0.6m

Harga hijian: USD 2.97 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 2.97 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 122,5 * 37 * 20 cm, 50PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Supir internal 10W T5 T6 LED Tube 0.6m Model:AD-RGT6-10W60HO
18W High Lumen T5 T6 LED Lampu Tube

Harga hijian: USD 5.23 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 5.23 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 122,5 * 37 * 20 cm, 50PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

18W High Lumen T5 T6 LED Lampu Tube Model:AD-RGT6-18W168SHO

Cina T5 LED Lampu pipah suppliers

T5 LED Lampu pipah. Wattage béda di 10W 14W 18W, dina 600mm, 900mm, 1200 mm. SMD2835.AC Dipaké 85-265V. Efisiensi anu lumayan pikeun tabung T5 tiasa dikembangkeun kana sakitar 90-100lm / w.

EMC, LVD, CE, Rohs didaptarkeun di. Tube terpadu ngawengku sakabéh ningkatna hardware.PF> 95% Isolated driver.   Sadia tiasa kawates bodas 4800 k bodas 6000 K. bodas sareng jaminan 3 taun upami anjeun milih.

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan