Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Runtuyan Series LED Street Lampu > Modular 150W COB LED Street Light Perumahan
Modular 150W COB LED Street Light Perumahan
Modular 150W COB LED Street Light Perumahan
Modular 150W COB LED Street Light Perumahan
Modular 150W COB LED Street Light Perumahan
  • Modular 150W COB LED Street Light Perumahan
  • Modular 150W COB LED Street Light Perumahan
  • Modular 150W COB LED Street Light Perumahan
  • Modular 150W COB LED Street Light Perumahan

Modular 150W COB LED Street Light Perumahan

    Harga hijian: USD 95.7 - 98.5 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 150W COB LED Street Light

Power Supply: AC

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Bridgelux

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

Size: 805*310*125mm

MOQ: 1 PCS (100w COB LED Street Light)

Driver: MEANWELL Or CE TUV Driver

Lumens: 100-110lm/w

LED Type: Bridgelux 45mil COB

Beam Angle: X: 140 Y: 126 Degrees

Item: 100w COB LED Street Light

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Modular 150W COB LED Street Light Perumahan

Katerangan:

Ngagabungkeun élmu cahaya sareng pangaweruh sajarah panerapan jalan, insinyur urang mekarkeun solusi cahaya pikeun jalan rambatan jalan anu ngarobah cara urang terang jalur urang.

400w HID Metal Halide LED Replacement Lamp 150w LED Street Light (1)

400w HID Metal Halide LED Replacement Lamp 150w LED Street Light (3)



Lembar data:

Model NO. AD-LD-150W2

Wattage

150W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100-110m/w

Power Factor

>0.95

Size 

805*310*125mm

Chip

Bridgelux 45mil COB

CRI:

>80Ra

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

X:140° X: 126° Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

12KG

CTN Size

88*40*20cm  1pcs/ctn



Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Aplikasi:

Taman, Jalan Raya, Jalan, Jalan. jeung sajabana

LED Street lighting





Bungkusan sareng pengiriman barang:

(Modular 150W COB LED Street Light Perumahan )

Aluminum 100w LED Street Light Outdoor


160w Modular Driverless LED Floodlight (2)


Informationmbaran perusahaan:

LED Floodlight

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co, Ltd berpungsi dina cahaya anu dipingpin saprak 2010. Gedong pabrik urang nyertakeun wewengkon 1500 méter pasagi. Dilengkepan fasilitas canggih produksi sareng garis produksi lampu lampu LED , LED Banjir Lampu, Lampu Besar LED, lampu banda Led High, lampu kanopi LED, lampu tihang tinggi, lampu torowongan LED, hurung LED pikeun ditingali, lampu lampu LED , lampu sinar LED , Sarta cahaya outdoor sarta komérsial lianna.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Unremittingly narékahan pikeun janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif sareng inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.


Sértipikat kami:

LED Flood Lights


Jasa kami

LED Light 2

160w LED Floodlight

Categories produk : LED Street Light > Runtuyan Series LED Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan