Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Runtuyan Series LED Street Lampu > 20w Solar LED Street Harga Lampu
20w Solar LED Street Harga Lampu
20w Solar LED Street Harga Lampu
20w Solar LED Street Harga Lampu
20w Solar LED Street Harga Lampu
  • 20w Solar LED Street Harga Lampu
  • 20w Solar LED Street Harga Lampu
  • 20w Solar LED Street Harga Lampu
  • 20w Solar LED Street Harga Lampu

20w Solar LED Street Harga Lampu

    Harga hijian: USD 11.15 - 11.19 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 20w Solar LED Street Light

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Driver: MEANWELL Or CE TUV Driver

Lumens: 100-110lm/w

LED Type: Bridgelux 45mail COB

Beam Angle: 160*120 Degrees

Power Supply: Solar

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 20w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 12v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Bridgelux

Warranty: 3 Years Warranty

Size: 350*150*55MM

MOQ: 1 PCS (20w Solar LED Street Light)

Item: 20w Solar LED Street Light Price

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

20w Solar LED Street Harga Lampu

Katerangan:


20w Solar LED Street Lampu

20w Solar LED Street Lights disusun ku lampu LED, pikeun panerangan optimal, panel surya, pikeun moto sinar panonpoé, batré panyimpenan, controller lampu jalan surya, kutub lampu sareng saterusna. Produk utama nyaéta silikon kristal tunggal sareng panel surya polikristalin silikon, sumber LED anu kuat, hiji controller nu disetél dina kutub lampu, batré gudang, asam kalungguhan asam (VRLA) klep diatur (batré) jeung batré gél inkubator).


Solar Street Light

Solar Led Street Light Price

LED Street Light


Lembar data:

Model NO. AD-LD-20W2

Wattage

20W

Voltage

DC 12-24V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Size 

350*150*55mm

Chip

Bridgelux 45mil COB

CRI:

>80Ra

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

X:160° X: 120° Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

3 years warranty

CTN Weight

18KG

CTN Size

50*41*40cm  15pcs/ctn

Aluminum 100w LED Street Light Outdoor 3

led street light manufacturers


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Aplikasi:

Taman, Jalan Raya, Jalan, Jalan. jeung sajabana

LED Street lighting



Categories produk : LED Street Light > Runtuyan Series LED Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan