Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Runtuyan Series LED Street Lampu > 10KV Surge Protection 100W LED Lampu Jalan
10KV Surge Protection 100W LED Lampu Jalan
10KV Surge Protection 100W LED Lampu Jalan
10KV Surge Protection 100W LED Lampu Jalan
10KV Surge Protection 100W LED Lampu Jalan
  • 10KV Surge Protection 100W LED Lampu Jalan
  • 10KV Surge Protection 100W LED Lampu Jalan
  • 10KV Surge Protection 100W LED Lampu Jalan
  • 10KV Surge Protection 100W LED Lampu Jalan

10KV Surge Protection 100W LED Lampu Jalan

    Harga hijian: USD 65.71 - 67.26 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.:  100W LED Street Light

Power Supply: AC

Color Temperature: Warm White, 2700-6500K

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, BV, CCC, CQC, C-tick, EMC, Energy Star, ETL, FCC, FDA, GOST, GS, LVD, PSE, REACH, RoHS, SAA, SASO, UL, VDE

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Bridgelux

Wattage: 100W

Size: 720*280*80MM

Voltage: AC 85-305V 50/60HZ

Lumens: 100-110lm/w

CRI: Ra>80

PF: >0.95

Warranty: 5 Years

Driver: MEANWELL Or CE TUV

Beam Angle: X: 160° Y: 120°

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000 Pieces/ per Year

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000 Pieces/ per Year

Sertipikat: CE

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Spésifikasi

Model NO. AD-LD-100W

Wattage

100W

Voltage

AC 85-305V

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Life Time

50000 Hours

Size

720*280*80 mm

Chip

Bridgelux

Driver

MEANWELL or CE TUV

CRI

Ra>75

Color Temperature

2700-6500K

Beam Angle

X:160 degree    Y:120 degree

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Marks

10KV Surge protection

Warranty

5 years


10KV Surge Protection 100W LED Lampu Jalan

Pedaran

Lampu LED Street, ngarah ka jalan pikeun nyayogikeun cahaya hurup, nujul ka cahaya patalimarga dina lingkup cahaya paterangan cahaya. Lampu jalan anu digunakeun dina rupa-rupa tempat kudu cahaya.

100 lampu LED jalan kami nganggo kualitas luhur Bridgelux LED Chip, lumen tiasa sumpingkeun 110lm / w, penampilan éndah sareng hirupna sareng jaminan panjang.

Lampu lega lampu lampu LED urang AC85-305V, cocog pikeun pamakéan global. Lampu jalan LED anu parantos dianggo di Jalan, pabrik, sakola, kebon, alun-alun, palataran kota jeung cahaya jalan anu sanés.



produk produk

10KV Surge Protection 100W LED Street Light

10KV Surge Protection 100W LED Street Light10KV Surge Protection 100W LED Street Light10KV Surge Protection 100W LED Street Light10KV Surge Protection 100W LED Street Light10KV Surge Protection 100W LED Street Light




Perhatosan Saméméh instalasi

  • Punten baca paréntah operasi sateuacan nganggo produk.
  • Punten parios lamun catu daya nyocogkeun sareng sarat.
  • Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi .

Categories produk : LED Street Light > Runtuyan Series LED Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan