Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Runtuyan Series LED Street Lampu > Lumen 200w LED Street Lampu lampu
Lumen 200w LED Street Lampu lampu
Lumen 200w LED Street Lampu lampu
  • Lumen 200w LED Street Lampu lampu
  • Lumen 200w LED Street Lampu lampu

Lumen 200w LED Street Lampu lampu

    Harga hijian: USD 83.29 - 85.26 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 200w LED Street Light Fixtures

Power Supply: AC

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Bridgelux

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

Item: High Lumen 200w LED Street Light Fixtures

Size: 950*350*80MM

MOQ: 1 PCS (High Lumen 200w LED Street Light Fixtures)

Driver: MEANWELL Or CE TUV Driver

Lumens: 100-110lm/w

LED Type: Bridgelux 45mail COB

Beam Angle: 160*120 Degrees

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Lumen 200w LED Street Lampu lampu

Katerangan:

Lumen Luhur 200w LED Street Lampang peralatan, rarancang pérétilitas saluran hap, anu nganggo beurat cahaya sareng ngayunkeun ngabasmi panas jaga, buruh luminina anu leuwih handap, ogé manjangkeun umur umurna leds.The perumahan Runtuyan Pedang Lampu LED Jalan sapertos pedang, Nganut. rarancang modular CHEM populér, éféktif ngurangan poténsi pangropéa handap ieu. Lampu anu awét sareng umur panjangna robah nepi ka 50000 jam; Teu perlu ngaganti lampu-ageung ngan ukur ngarobih pangropéa.Pindungan lingkungan héjo, teu aya sinar UV sareng radiasi infra red, teu aya polusi raksa.




High Lumen 200w LED Street Light Fixtures

200w LED Street Light

High Lumen LED Street Light


Lembar data:

Model NO. AD-LD-200W

Wattage

200W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Size 

950*350*80mm

Chip

Bridgelux 45mil COB

CRI:

>80Ra

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

X:160° X: 120° Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

9.5KG

CTN Size

97*37*14cm  1pcs/ctn

Aluminum 100w LED Street Light Outdoor 3

led street light manufacturers


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Aplikasi:

Taman, Jalan Raya, Jalan, Jalan. jeung sajabana

LED Street lighting



Categories produk : LED Street Light > Runtuyan Series LED Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan