Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Runtuyan Series LED Street Lampu > AS 50w COB LED Street Light
AS 50w COB LED Street Light
AS 50w COB LED Street Light
AS 50w COB LED Street Light
AS 50w COB LED Street Light
AS 50w COB LED Street Light
  • AS 50w COB LED Street Light
  • AS 50w COB LED Street Light
  • AS 50w COB LED Street Light
  • AS 50w COB LED Street Light
  • AS 50w COB LED Street Light

AS 50w COB LED Street Light

    Harga hijian: USD 20.54 - 21.03 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: 50w COB LED Street Light

Power Supply: AC

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Bridgelux

Power Factor: >0.95

CRI: >80 Ra

Warranty: 5 Years Warranty

Size: 500*210*50MM

MOQ: 1 PCS (50w COB LED Street Light)

Driver: MEANWELL Or CE TUV Driver

Lumens: 100-110lm/w

LED Type: Bridgelux 45mail COB

Beam Angle: 160*120 Degrees

Item: USA 50w COB LED Street Light

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: AD komérsial

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

AS 50w COB LED Street Light

Katerangan:

Desain janur kalapa AS 50W COB LED Street Light sareng standar kualitas luhur pikeun sagala rupa kaayaan sapertos situ, parkir, jalan raya, hotél, plaza, jsb. Urang ngahemat harga anjeun dina proyék sareng simpen waktos anjeun dina parawatan, sakumaha lampu tiasa biasana damel sakaligus dina 5-6 taun tanpa masalah. Punten parios chip anu kualitasna sareng supir sapertos dihandap pikeun rujukan.

50w led street light

China 50w COB LED Street Light

LED Street Lighting


Lembar data:

Model NO. AD-LD-50W6

Wattage

50W

Voltage

AC 85-305V, 50/60Hz

Certificate

CE, RoHS

Luminance Flux

100-110lm/w

Power Factor

>0.95

Size 

500*210*50mm

Chip

Bridgelux 45mil COB

CRI:

>80Ra

Color Temperature

2700-7000K

Beam Angle

X:160° X: 120° Degrees

Storage Temperature

(- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Operating Temp

(- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius

Life Time

50000 hours

Warranty

5 years warranty

CTN Weight

24KG

CTN Size

55*51*43cm  8pcs/ctn

Aluminum 100w LED Street Light Outdoor 3

led street light manufacturers


Fitur:

· Taya flickering

· Henteu aya gangguan RF

· Taya radiasi UV

· Teu aya raksa

· Kakuatan listrik sacara 60% kirang ti sumber cahaya sareng tradisional

· Issionmisi panas hampang

· Good dissipation panas

· Katerangan Super caang

· Réliabilitas

· Pangropéa gratis

· Lifespan> = 50,000H

· CE & RoHS patuh



Perhatosan Méméh Masang:


· Mangga baca leres paréntah pikeun operasi sateuacan nganggo produk.

· Mangga parios lamun catu daya nyocogkeun sareng hal. Tegangan asupan produk produk AC85-305V

· Punten pegatkeun catu daya sateuacan instalasi.


Aplikasi:

Taman, Jalan Raya, Jalan, Jalan. jeung sajabana

LED Street lighting



Categories produk : LED Street Light > Runtuyan Series LED Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan