Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Surya Led Street Lampu > 160lm / w IP65 solar anu aman dipimpin ku lampu jalan
160lm / w IP65 solar anu aman dipimpin ku lampu jalan
160lm / w IP65 solar anu aman dipimpin ku lampu jalan
160lm / w IP65 solar anu aman dipimpin ku lampu jalan
160lm / w IP65 solar anu aman dipimpin ku lampu jalan
  • 160lm / w IP65 solar anu aman dipimpin ku lampu jalan
  • 160lm / w IP65 solar anu aman dipimpin ku lampu jalan
  • 160lm / w IP65 solar anu aman dipimpin ku lampu jalan
  • 160lm / w IP65 solar anu aman dipimpin ku lampu jalan

160lm / w IP65 solar anu aman dipimpin ku lampu jalan

    Harga hijian: USD 300.18 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-HY80W

Power Supply: Solar

Color Temperature: Cool White, 3000k-6500k

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 60-100w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 12v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: CREE

CRI: RA>70

IP Rate: IP65

Light Efficiency: 160LM/W

Light Source: CREE LED/80 Pieces

Solar Panel: 18V/100W/mono

Lithium Battery: 12V/600WH

Lumens: 12800LM

Warranty: 3 Years

Working Temparature: Working Temparature

Additional Info

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

160lm / w IP65 outdoor Water cerdas dipimpin lampu jalan

Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami

Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led Street lianna anu dirancang pikeun

boh instalasi énggal sareng fasilitas anu ayeuna nganggo HID kobra gaya gaya LED st, alloy grade aluminium RYGH TECH`

perumahan sareng palapis bubuk durasi anu luhur nyayogikeun kinerja sareng umur panjang dina ampir lingkunganana. The

Garis RYGH TECH nawiskeun réliabilitas umur panjang luar biasa pikeun nyirorot ngirangan energi sareng biaya pangropéa, sadayana didukung

kami jaminan 3 taun.



2

Parameter :

Model RYGH-HY80W

Power

80W

Solar Panel Size
870x670x45mm                    

Solar Panel

18V/100W/mono

Lithium Battery

12V/600WH

Light Efficiency

160LM/W

Lumens

12800LM

CRI
RA>70
Color Temperature
3000K-6500K

IP Rate

IP65

Light Source
CREE LED/80 pieces
LED Lifespan
50000H
Conversion Efficiency
≧0.95

Working Temperature

-30℃~+60℃

Product Size
850x220x200mm    

Spésifikasi:

3

4

5

6

7

1

8

10

Categories produk : LED Street Light > Surya Led Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products list

imah

Phone

Skype

panalungtikan