Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Surya Led Street Lampu > 40W surya jalanan sadayana sadayana
40W surya jalanan sadayana sadayana
40W surya jalanan sadayana sadayana
40W surya jalanan sadayana sadayana
40W surya jalanan sadayana sadayana
40W surya jalanan sadayana sadayana
  • 40W surya jalanan sadayana sadayana
  • 40W surya jalanan sadayana sadayana
  • 40W surya jalanan sadayana sadayana
  • 40W surya jalanan sadayana sadayana
  • 40W surya jalanan sadayana sadayana

40W surya jalanan sadayana sadayana

    Harga hijian: USD 282.35 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: INH-40W

Power Supply: AC

Color Temperature: Warm White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 40w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 220v

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Epistar

PF: 0.95

Surge Protection: 10KVA

CRI: 70/80Ra

Driver: No

Size: 1105*360*270mm

Beam Angle: 120

Lumen: 130-150lm/w

Warranty: 3 Years Warranty

Name: 40W Solar LED Street Light

Model: INH-40W

Additional Info

bungkusan: 1180 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Sertipikat: CE,RoHS,EMC,PVD

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

40W surya jalanan sadayana sadayana


Panjelasan Produk:

Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami

Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng Lampu Led Street lianna anu dirancang pikeun

boh instalasi énggal sareng fasilitas anu ayeuna nganggo HID kobra gaya gaya LED st, alloy grade aluminium RYGH TECH`

perumahan sareng palapis bubuk durasi anu luhur nyayogikeun kinerja sareng umur panjang dina ampir lingkunganana. The

Garis RYGH TECH nawiskeun réliabilitas umur panjang luar biasa pikeun nyirorot ngirangan energi sareng biaya pangropéa, sadayana didukung

kami jaminan 3 taun.



Rincian Gancang:

1. Wattage: 40 Watt

2. C. ROHS

3. harga pabrik

4. 130-150lm / w

5. PF> 0,95

6. Garansi: 3 taun,

7. Kahirupan waktos: 30000-50000 jam

8. CRI: 70/80 Ra


Spésifikasi Produk:

Model NO

INH-40W

Wattage

40W

Certificate

CE, RoHs

Light Efficiency

130-150lm/w

Power Factor

 >0.95

Life Time

50000 Hours

Chip 

US Bridgelux

CRI

75

Color Temperature

3000-6500K

Solar panel Max power

Mono 18V 70W

Battery

Lithium battery 12V 29AH

Charge time(by sun)

6 Hours (with enough strong shine)

Operating Temp

(- 30 ~ + 60 ) Degrees Celsius

Warranty

3 years

Mounting Height

6-7m

40W


Categories produk : LED Street Light > Surya Led Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan