Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Surya Led Street Lampu > Anyar Rarancang Super Énggal Panas Lampu LED Lampu LED
Anyar Rarancang Super Énggal Panas Lampu LED Lampu LED
Anyar Rarancang Super Énggal Panas Lampu LED Lampu LED
Anyar Rarancang Super Énggal Panas Lampu LED Lampu LED
Anyar Rarancang Super Énggal Panas Lampu LED Lampu LED
Anyar Rarancang Super Énggal Panas Lampu LED Lampu LED
  • Anyar Rarancang Super Énggal Panas Lampu LED Lampu LED
  • Anyar Rarancang Super Énggal Panas Lampu LED Lampu LED
  • Anyar Rarancang Super Énggal Panas Lampu LED Lampu LED
  • Anyar Rarancang Super Énggal Panas Lampu LED Lampu LED
  • Anyar Rarancang Super Énggal Panas Lampu LED Lampu LED

Anyar Rarancang Super Énggal Panas Lampu LED Lampu LED

    Harga hijian: USD 192.94 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-HY40W

Power Supply: Solar

Color Temperature: Cool White, 3000k-6500k

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 40w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Bridgelux

CRI: RA>70

IP Rate: IP65

Light Efficiency: 140LM/W

Light Source: Bridgelux LED/40 Pieces

Solar Panel: 18V/70W/mono

Lithium Battery: 12V/240WH

Lumens: 5600LM

Additional Info

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Anyar Rarancang Super Énggal Panas Lampu LED Lampu LED

Lampu jalan anu dipimpin surya gaduh seueur fitur. Ngahijikeun panel surya, awak dipingpin, batré sareng controller kana sistem lengkep.
Gampang ngangkut, pasang sareng ngajaga.
Panel surya siga payung pikeun ngalindungan batré tina suhu anu tinggi na
manjangkeun umur hirupna. Nyampurnakeun pelesiran panas.
Panel solar tiasa disaluyukeun sacara manual dina arah nangtung sareng horizontal, mastikeun

efisiensi énergi énergi maksimum. Éta hadé milih upami anjeun milari cahaya panonpoe anu dipimpin ku jalan solar ayeuna.

40w solar led street lamp

Parameter :

Model RYGH-HY40W

Power

40W

Solar Panel Size
650x220x200mm            

Solar Panel

18V/70W/mono

Lithium Battery

12V/240WH

Light Efficiency

140LM/W

Lumens

5600LM

CRI
RA>70
Color Temperature
3000K-6500K

IP Rate

IP65

Light Source
Bridgelux LED/40 pieces
LED Lifespan
50000H
Conversion Efficiency
≧0.95

Working Temperature

-30℃~+60℃

Product Size
650x220x200mm

Spésifikasi:

led street light

solar led street light

solar led street light

solar led street light

solar led street light

solar led street lighting

40w solar led street light

solar led street light 40w

Categories produk : LED Street Light > Surya Led Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products list

imah

Phone

Skype

panalungtikan