Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Surya Led Street Lampu > Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu
Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu
Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu
Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu
Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu
Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu
  • Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu
  • Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu
  • Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu
  • Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu
  • Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu

Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu

    Harga hijian: USD 174 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-HY30W

Power Supply: Solar

Color Temperature: Cool White, 3000k-6500k

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 30w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

With Light Source: With Light Source

LED Chips Brand: Bridgelux

CRI: RA>70

IP Rate: IP65

Light Efficiency: 140LM/W

Light Source: Bridgelux LED/40 Pieces

Solar Panel: 18V/70W/mono

Lithium Battery: 12V/216WH

Lumens: 4200LM

Additional Info

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Lumen Luhur 140lm / w Solar Street Lampu Lampu

Patén solar anu dipingpin cahaya jalan anyar janten seueur fitur. Ngahijikeun panel surya, awak dipingpin, batré sareng controller

sistem lengkep. Gampang ngangkut, pasang sareng ngajaga. Panel surya siga payung pikeun ngalindungan batré tina luhur

suhu sareng manjangkeun umur hirupna. Nyampurnakeun pelesiran panas. Panel solar tiasa disaluyukeun sacara manual dina nangtung

sareng arah horisontal, mastikeun efisiensi énergi surya maksimal. Éta bakal milih anu pangsaéna lamun Anjeun milarian khusus

lampu jalan anu dipimpin surya ayeuna.

30w solar led street light

Parameter :

Model RYGH-HY30W

Power

30W

Solar Panel Size
610x670x45mm            

Solar Panel

18V/70W/mono

Lithium Battery

12V/216WH

Light Efficiency

140LM/W

Lumens

4200LM

CRI
RA>70
Color Temperature
 3000K-6500K

IP Rate

IP65

Light Source
Bridgelux LED/40 pieces
LED Lifespan
50000H
Conversion Efficiency
≧0.95

Working Temperature

-30℃~+60℃

Product Size
650x220x200mm

Spésifikasi:

30w solar led street light

30w solar led street light

30w solar led street light

30w solar led street light

30w solar led street light

30w solar led street light

30w solar led street light

30w solar led street light

Categories produk : LED Street Light > Surya Led Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products list

imah

Phone

Skype

panalungtikan