Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Surya Led Street Lampu > Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light
Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light
Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light
Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light
Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light
Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light
  • Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light
  • Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light
  • Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light
  • Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light
  • Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light

Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light

    Harga hijian: USD 380.95 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-T060S

Power Supply: Solar

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Aluminum

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Input Voltage: 12v

With Light Source: With Light Source

CRI: 80Ra

Warranty: 3 Years Warranty

Power: 60-100w

Name: All In One 60W Solar LED Street Light

Lamp Power: 60W

Real Watts: 60W

Luminous: 7200LM

Solar Panel: 18V 75W (Monocrystalline Silicon)

Battery: LiFePO4 12.8V 33Ah

Size: 1120*305*140mm

LED Chips Brand: Epistar

Discharge Time: 10 Hours

Additional Info

bungkusan: Ukuran Ukuran: 1280 * 390 * 220mm Beurat Kasar: 15KG Paking: 1 set / karton

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS ISO

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Sadaya dina Hiji 60W Solar LED Street Light


Katerangan:

COB Integrated Solar LED Lampu LED sareng padumukan alumnium nu dileuleum, tuang sareng full-watt sareng lumén luhur

120lm / w. Canta tiasa tiasa terang nepi 10 jam dinten dina kakuatan pinuh sareng 3-5days dina dinten hujan. Jadi merlukeun spésifikasi tinggi

ngeunaan panel surya sareng battery.Welcome pikeun nguji sampel.

01_conew1

Model NO.RYGH-T060S
Wattage                                                       
          60W
Size           1120*305*140mm
Luminance 
          7200lm
Solar Panel            18V 75W (Monocrystalline silicon solar cell)
Battery            LiFePO4 12.8V 33Ah
Discharge time
            ☀ Full power: 10 hours  ☼ Saving model: 3-5 rainy days 
Chip             USA Bridgelux 60W SMD /COB
LED Qty            6pcs
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            -20 - 45 ℃
Warranty            3 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


Parameter: (60W Solar sadayana dina hiji lampu jalan anu dipingpin)

1, kapasitas batré Litium: LiFePO4 12.8V 33Ah .
2, Luminous fluks:> 7200lm
3, Index Warna: Ra> 80
4, kelas Protection: IP65
5, Tempreture ngagawekeun: -25 ~ 45
6, Humitidy ngagawekeun: 10% -90%.
7, Kahirupan: 30000 jam
8, liang diaméterna: 60mm

9 Bahan: Die casting aluminium + Aluminium Alloy

10, Ukuran: 1120 * 305 * 140mm

11 Rek: 3years



Aplikasi:

1, Padesaan Jalan

2, Park

3, alun-alun

4, aréa padumukan

5, Countryyard

6-IP65 LED Street Light

7-240W LED street Light

Categories produk : LED Street Light > Surya Led Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan