Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Surya Led Street Lampu > 20W Integrated Solar LED Street Lampu
20W Integrated Solar LED Street Lampu
20W Integrated Solar LED Street Lampu
20W Integrated Solar LED Street Lampu
  • 20W Integrated Solar LED Street Lampu
  • 20W Integrated Solar LED Street Lampu
  • 20W Integrated Solar LED Street Lampu

20W Integrated Solar LED Street Lampu

    Harga hijian: USD 58.2 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR
    Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 5 Poé

Info dasar

Model No.: AD-TYN-20W

CRI: >80Ra

Color Temperature: Pure White

Lamp Body Material: Aluminum

Power: 20w

Application: Square, Highway, Garden

IP Rating: IP65

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

Input Voltage: 12v

With Light Source: With Light Source

Life Span: 30000 Hours

Chip: China Brand

Warranty: 2 Years

Luminous Flux: 120LM/W

Housing Size: 510*240*80mm

Items: 20W All In One Solar LED Street Light

Sensor: Light Sensor+Infrared Sensor

LED Chips Brand: Epistar

LED QTY: 20pcs

Power Supply: Solar

MOQ: 100pcs

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000pcs/Quarter

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Cina

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

20W Integrated Solar LED Street Lampu

Sadaya dina hiji Solar LED Street Lights Integrated anu jadi kawentar ka sakumna dunya ngawaran jalan alatan desain ci sareng fitur terpadu.
Sadaya dina hiji Solar LED Street Lights Integrated mengadopsi téknik kaunggulan sapertos sénsor cahaya, sénsor infra red sareng sajabana sareng ngagabungkeun sareng rarancang anu terpadu pikeun ngahontal sababaraha fitur sapertos saatos pamakéan daya low tapi kagunaan luhur.
Lampu Lampu Solar LED anu parantos panjang sareng sepanjang umur hirup bébas, fungsi waterproof sareng ciri dissipation termal hébat anu berunangan.

Paremeter Produk

Model NO.AD-TYN-20W
Wattage                                                       
          20W
Voltage           DC12V
Luminance Flux
          120lm/w
THD           <10%
Life Time            30000 Hours
Housing Size            510*240*80mm
Chip Brand             China brand
CRI            >80Ra
CCT            2700-6000K(Warm White, Pure White, Cool White)
Operating Temperature            (- 40 ~ + 45 ) Degrees Celsius
Warranty            2 Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED TUbe Light,LED Street Light,LED Flood Light,etc.


Témbongkeun Produk

Solar LED Street Light ManufacturersSolar LED Street Light ManufacturersSolar LED Street Light


Warna Perumahan

Hideung, Beureum , Bodas , Ungu , Héjo , Konéng , Bulao , jsb.

solar led street light 20W

Kaunggulan produk:

Sadayana dina Solar LED Street Light

1.Environment friendly
2.20pcs Epistar chip LED, ngahontal 120lm / w, kawat emas
3.20W mono-kristalin silikon panel surya
4.Litium battary, Cas tegangan 10-13V, ngurangan tegangan 8V, efisiensi konversi ngahontal 18%
5.Light sensor + infra red sensor: 50% lumayan tanpa manusa, 100% luminious nalika ngadetéksi manusa
6.When fluks> 50lux, panel tiasa dieusi ku Ultraviolet
7. Waktos Ngecas shole nightd tiasa ngadukung 2-3 dinten hujan
8,0 listrik 0 wiring
9.Mounting jangkungna: 4-5m

Pasang Awas

1) Pamasangan lampu jalan anu tetep kudu dipilih dina poé cerah, sabab poe hujan saatos instalasi henteu tiasa ngeusi batre pikeun nuju angkutan wengi sareng ngurugan, mangaruhan kana hasil hasil.


2) Upami anjeun parantos masang produk ieu di hémisfér kalér, sangkan kalereun surya sajauh anu mungkin nuju kidul dibérésan hulu énergi anu maksimum;
lamun aya di beulahan bumi beulah kidul, masang sunboard nuju kalér.
Dina waktos anu sami, kedah nyingkahan bayangan-halangan halangan sapertos imah, tatangkalan jeung sajabana, anu baris ngeunangan kekecapan tanaga listrik tina panel surya sareng ngabalukarkeun waktos damelan bakal disingget.


Aplikasi

Kacamatan, Jalan, Taman, Taman, Jalan, jeung sajabana

solar led street light install


Categories produk : LED Street Light > Surya Led Street Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan