Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Street Light > Surya Led Street Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Surya Led Street Lampu

Kategori produk tina Surya Led Street Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Surya Led Street Lampu, Surya Led Street Lighting suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lampu Jalan Led R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Luar UFO 15W Solar cahaya Taman Lampu

Harga hijian: USD 29.77 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 29.77 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Luar UFO 15W Solar cahaya Taman Lampu Henteu aya kakuatan listrik anu diperyogikeun sareng teu janten biaya ngajalankeun, henteu aya kabel kawat panjang sareng enol dipasang. Lampu lampu surya LED butuh tingkat énergi anu séhat sareng nawiskeun umur...
80W angin turbin angin dipimpin lampu jalan

Harga hijian: USD 582.86 - 597.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 582.86 / Piece/Pieces
201 Piece/Pieces USD 587.71 / Piece/Pieces
51 Piece/Pieces USD 592.57 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 597.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1340 * 500 * 200mm kanggo lampu sirah 580 * 350 * 220mm pikeun turbin angin

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

80W angin turbin angin dipimpin lampu jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Lampu LED Street Series, Cahaya LED Jalan Raya, solar LED Street Light, sareng...
30W angin panonpoé hibrid dipimpin lampu jalan

Harga hijian: USD 377.14 - 386.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 377.14 / Piece/Pieces
201 Piece/Pieces USD 380.29 / Piece/Pieces
51 Piece/Pieces USD 383.43 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 386.57 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan:  1140 * 385 * 245mm pikeun lampu sirah 580 * 350 * 220mm pikeun angin turbin

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

30W angin panonpoé hibrid dipimpin lampu jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Lampu LED Street Series, Cahaya LED Jalan Raya, solar LED Street Light, sareng...
80W sadayana dina hiji lampu jalan anu surya sareng lampu listrik angin

Harga hijian: USD 582.86 - 597.43 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 582.86 / Piece/Pieces
201 Piece/Pieces USD 587.71 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 597.43 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

80W sadayana dina hiji lampu jalan anu surya sareng lampu listrik angin Sababaraha mangpaat anu dihubungkeun sareng lampu jalan anu dipimpin solar kaasup katurunan gumantungna dina tanaga konvensional, konservasi énergi sareng kurang gumantungna...
Sistem baterai 70w hibrid angin surya lampu jalan di surya

Harga hijian: USD 548.57 - 562.29 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 548.57 / Piece/Pieces
201 Piece/Pieces USD 553.14 / Piece/Pieces
51 Piece/Pieces USD 557.71 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 562.29 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sistem baterai 70w hibrid angin surya lampu jalan di surya Angin solar ieu anu dipimpin lampu jalan sareng bahan gelas Aluminium + baja. Waktu ngaleupaskeun lampu jalan anu dipimpin surya tiasa aya cadangan 7 dugi ka 10 dinten. Tapi waktos ngecas...
Smartphone APP dikelompokeun terpadu cahaya panonpoe dipimpin

Harga hijian: USD 480 - 492 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 480 / Piece/Pieces
201 Piece/Pieces USD 484 / Piece/Pieces
51 Piece/Pieces USD 488 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 492 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Smartphone APP dikelompokeun terpadu cahaya panonpoe dipimpin Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu ngaleupaskeun lampu jalan anu dipimpin surya tiasa aya cadangan 7 dugi ka 10 dinten. Tapi waktos ngecas...
MPPT Controller 50W LED Street Light

Harga hijian: USD 445.71 - 456.86 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 445.71 / Piece/Pieces
201 Piece/Pieces USD 449.43 / Piece/Pieces
51 Piece/Pieces USD 453.14 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 456.86 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

MPPT Controller 50W LED Street Light Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu ngaleupaskeun lampu jalan anu dipimpin surya tiasa aya cadangan 7 dugi ka 10 dinten. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan anu...
40W Sadaya dina hiji lampu jalan anu dipimpin

Harga hijian: USD 402.86 - 412.93 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 402.86 / Piece/Pieces
201 Piece/Pieces USD 406.21 / Piece/Pieces
51 Piece/Pieces USD 409.57 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 412.93 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

40W Sadaya dina hiji lampu jalan anu dipimpin Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu ngaleupaskeun lampu jalan anu dipimpin surya tiasa aya cadangan 7 dugi ka 10 dinten. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan...
IP65 surya sareng angin 30w dipimpin cahaya jalan

Harga hijian: USD 377.14 - 386.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
501 Piece/Pieces USD 377.14 / Piece/Pieces
201 Piece/Pieces USD 380.29 / Piece/Pieces
51 Piece/Pieces USD 383.43 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 386.57 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

IP65 surya sareng angin 30w dipimpin cahaya jalan Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu ngaleupaskeun lampu jalan anu dipimpin surya tiasa aya cadangan 7 dugi ka 10 dinten. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya...
120W surya dipimpin cahaya jalan sadayana dina hiji

Harga hijian: USD 461.14 - 469.71 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 461.14 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 469.71 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 2020 * 120 * 460MM, Q'ty / ctn: 1Set, GW: 25.5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

120W surya dipimpin cahaya jalan sadayana dina hiji Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Lampu LED Street Series, Cahaya LED Jalan Raya, solar LED Street Light,...
170lm / w 30W surya dipimpin cahaya jalan

Harga hijian: USD 176.57 - 180 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 176.57 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 180 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 910 * 455 * 210MM, Q'ty / ctn: 1Set, GW: 12,5KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

170lm / w 30W surya dipimpin cahaya jalan Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Lampu LED Street Series, Cahaya LED Jalan Raya, solar LED Street Light, sareng...
30W Batré LifePO4 12.8V Sadayana Di Hiji Lampu Sistem Lampu LED

Harga hijian: USD 247.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.06 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

30W Batré LifePO4 12.8V Sadayana Di Hiji Lampu Sistem Lampu LED Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Cahya lampu jalan anu nyababkeun jalan tiasa 12 dinten mendung / hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan...
170LM / W Sadaya Dina Hiji Usaha Terpadu 30W Solar Lampu

Harga hijian: USD 180 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 180 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

170LM / W Sadaya Dina Hiji Usaha Terpadu 30W Solar Lampu Katerangan: Kelas 1..Hasil Terpadu hal aloi aluminium alit-alit. Modeu 2.Lighting nganggo senar Radar intelijen, sensor jarak jauh. Sudut sudut pandang 3.140 °, langkung seueur cahya di...
Die-casting alumunium 50W cahaya panonpoe

Harga hijian: USD 317.65 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 317.65 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1330 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Die-casting alumunium 50W cahaya panonpoe Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
40W surya jalanan sadayana sadayana

Harga hijian: USD 282.35 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 282.35 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1180 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

40W surya jalanan sadayana sadayana Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Cahaya lampu jalan 30W surya nganggo kutub

Harga hijian: USD 247.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 247.06 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: 1005 * 435 * 400MM, 1pcs / ctn

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Cahaya lampu jalan 30W surya nganggo kutub Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
5W IP66 LED Taman Tembok Solar

Harga hijian: USD 22.61 - 27.48 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 22.61 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 27.48 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

5W IP66 LED Taman Tembok Solar Ieu Seri 5W IP66 Solar Taman Wall Light nembé aya panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya polusi cahaya. Dupi kadali waktos, kadali...
Patén Anyar Patén 2w Lampu LED Lampu

Harga hijian: USD 13.04 - 15.3 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 13.04 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 15.3 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Patén Anyar Patén 2w Lampu LED Lampu Ieu Seri Newest Patent 2w Solar Wall Wall anu nembé aya panalungtikan sareng pamekaran dina taun ieu. Penampilanna sederhana sareng artistik, lampu teduh lampu lemes sareng teu aya polusi cahaya. Dupi kadali...
140lm / w 80W Sadaya Warga Di Hiji Jalan Ku Lampu Suria

Harga hijian: USD 423.53 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 423.53 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

140lm / w 80W Sadaya Warga Di Hiji Jalan Ku Lampu Suria Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan anu tiasa 12 jam saben dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun lampu...
IP65 Sadaya Di Hiji Lampu Dijalankeun Solar 70w

Harga hijian: USD 388.24 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 388.24 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

IP65 Sadaya Di Hiji Lampu Dijalankeun Solar 70w Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan anu...
60W Sadaya dina hiji lampu jalan anu dipimpin ku surya

Harga hijian: USD 352.94 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 352.94 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

60W Sadaya dina hiji lampu jalan anu dipimpin ku surya Cahaya panonpoé ieu dipimpin lampu kalayan bahan gelas Aluminium + baja. Waktu cahaya anu dipimpin surya jalan tiasa 12 jam per dinten, 5-7 dinten hujan. Tapi waktos ngecas pikeun cahaya jalan...

Cina Surya Led Street Lampu suppliers

Sit wilujeung ka gelap magrib na tagihan listrik mahal . Leyuran cahaya LED sareng tanaga surya na make daya listrik pikeun nyadiakeun katerangan kualitas luhur kanggo aplikasi jero ruangan sareng kerja. Téknologi ieu terobosan anu diperyogikeun cara merenah, anu saé pikeun ngendalan rohangan anjeun sareng padetanana pangropéa sareng minimalna. Nempokeun cara merenah sareng ongkos-efektif pikeun terang jalan Anjeun peuting. Sistem cahaya jalan sareng jalan panonpoé nyadiakeun pisibilitas écés pikeun pedestrians sareng supir, tampa kudu aksés AC grid. Lampu jalan anu parah ngandelkeun gancang ngabayangkeun hukuman awal anu handap sareng tabungan énérgi anu penting.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan