Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight > IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight
IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight
IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight
IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight
IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight
IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight
  • IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight
  • IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight
  • IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight
  • IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight
  • IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight

IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight

    Harga hijian: USD 7.61 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Info dasar

Model No.: 9W CCT Water proof led down light

Color Temperature: Pure White

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Screw Holder

Switch Type: With Remote Control

Warranty: 5 Years, 5 Years Warranty

Application: Engineering, Home Furnishing

IP Rating: IP44

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

CCT: 2700-6000K

CRI: >80Ra

Light Source: OSRAM 2835

Dimmable: Yes

Voltage: 200-240V AC

Cutout: Φ70mm

Power: 9W

Lumen: 700LM ±5%

Product Size: Φ90*H50mm

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

kakuwatan keur ngasilkeun: 100000 pieces/Quarter

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

kandaraan: Ocean,Air,Express

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen,Shekou,Yantian

Panjelasan Produk

IP65 Wifi kontrol 9W dipingpin permukaan dipasang downlight

Anyar patén calakan 9w pinter dipingpin downlight.

Jeung suhu warna pinter LED Turun Lampu ogé tiasa disaluyukeun: 2700 <> 3000 <> 4000k

Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu pinter nyaéta WIFI Bluetooth Inteligent Function,

Zigbee / Bluetooth / WiFi opsional pikeun control pinter.


9W led ceiling light

9W CCT Cai buktina mingpin ka handap fitur lampu:

1. OSRAM2835 SMD

2. CCT Pindah

3. IP65 Waterproof


4. Panyambung Gancang


Parameter:

Part no.: 9W CCT Water proof led down light
LED Power: 9W
Input 200-240V AC
LED Chip smd2835 SDCM<3
Cutout Φ70mm
Dimmable Yes (PWM & Triac dimming)
Color tempera-ture (K) 3000K <--->4000K <---> 5000K
LED Brand 2535
Light efficiency 700lm<> 820lm<>760lm
Way of Installation Recessed
Warranty 5 years
Beam Angle 38/60°
Application Office, super market, warehouse
CRI 82~85 Ra / 90 Ra option
Size Φ90*H50mm

Lembar data:

9w led ceiling light specifications

9w IP65 CCT Downlight

Categories produk : Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan