Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight > 5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight
5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight
  • 5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight
  • 5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight
  • 5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight
  • 5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight
  • 5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight

5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight

    Harga hijian: USD 8.14 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Info dasar

Model No.: 8W CCT surface mounted / recessed led downlight, anti-glare

Color Temperature: Pure White

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Screw Holder

Switch Type: With Remote Control

Warranty: 5 Years, 5 Years

Application: Engineering, Home Furnishing

IP Rating: IP44

Certification: CE, EMC, LVD, RoHS

CCT: 2700-6000K

CRI: >80Ra

Light Source: CCT COB

Dimmable: Yes

Voltage: 200-240V AC

Cutout: Φ70mm

Power: 8W

Lumen: 650LM ±5%

Product Size: Φ88*H53mm

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartun Paper; Standar kspor

kakuwatan keur ngasilkeun: 100000 pieces/Quarter

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen,Shekou,Yantian

Panjelasan Produk

5 taun permukaan 8W permukaan dipasang / recessed dipingpin downlight

Anyar patén calakan 8w pinter dipingpin downlight.

Jeung suhu warna pinter anu LED Lampu Lampu oge tiasa dilereskeun: 2700 <> 3000 <> 4000k

Fitur anu saé anu ngémerkeun dina lampu pinter nyaéta WIFI Bluetooth Inteligent Function,

Zigbee / Bluetooth / WiFi opsional pikeun control pinter.


smart led downlight

Beungeut / wahan 8 WTT dipasang / disebelkeun lampu handap, anti-sorotan

1. Téknologi CSP COB

2. CCT Pindah

3. asesoris Fungsional

4. Low UGR Desain

6. Konektor Gancang


Parameter:

Part no.: 8W CCT surface mounted / recessed led downlight, anti-glare
LED Power: 8W
Input 200-240V AC
LED Chip CSP COB SDCM<3
Cutout Φ70mm
Dimmable Yes (PWM & Triac dimming)
Color tempera-ture (K) 2700K-3000K-4000K
Total lumen 560lm<> 650lm<>600lm
CRI 
82~85 Ra / 90 Ra option 
LED Brand Bridgelux
Way of Installation Recessed
Warranty 5 years
Beam Angle 38/60°
Application Office, super market, warehouse
CRI: 82~85 Ra / 90 Ra option
Size Φ88*H53mm

Lembar data:

led downlight specifications

led downlight carton

Categories produk : Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan