Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight > Buktina 9W CCT nyababkeun lampu
Buktina 9W CCT nyababkeun lampu
Buktina 9W CCT nyababkeun lampu
Buktina 9W CCT nyababkeun lampu
Buktina 9W CCT nyababkeun lampu
Buktina 9W CCT nyababkeun lampu
  • Buktina 9W CCT nyababkeun lampu
  • Buktina 9W CCT nyababkeun lampu
  • Buktina 9W CCT nyababkeun lampu
  • Buktina 9W CCT nyababkeun lampu
  • Buktina 9W CCT nyababkeun lampu

Buktina 9W CCT nyababkeun lampu

    Harga hijian: USD 7.61 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGHCL-9W

Light Source: LED

Material: Aluminum

Source Number: Single Plug

Installation: Embedded

Lamp Installation: Screw Holder

Warranty Period: 4 years

Application: Home Furnishing, Engineering

Certification: RoHS, CE

Voltage: 85-256V

Applicable Places: Conference Room

Chip: Bridgelux COB

Beam Angle: 38/60°

CRI: 80Ra

Driver Brand: DONE

Flicker: Yes

PF: 0.95

Name: High Power COB LED Downlight

Lm: 700lm

Size: Φ90*H50 Mm

Cutout: 70MM

Additional Info

bungkusan: 600 * 265 * 525mm / 50pcs

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Buktina 9W CCT nyababkeun lampu


Katerangan:

Khususna, pamaréntahan pembaharuan jalan lampu jalan mangrupikeun lampu jalan anu tiheula, lampu LED tiasa didakan

katingal lampu LED tibatan lampu hemat energi, moméntum incandescent, Jelas, salami biaya LED

lampu kalayan perbaikan kontinyu téknologi ngarah pikeun ngirangan. Lampu hemat energi sareng lampu incandescent bakal

memang kedah diganti ku lampu LED. Nagara-nagara kedah langkung perhatian kana lampu-hemat energi sareng perlindungan lingkungan

masalah, parantos ngamajukeun panggunaan lampu LED.


Model NO.  9W CCT Water proof led down light
Wattage 9W
Voltage AC 200-240V
Certificate CE ROHS
Luminance Flux 90lm/w
Power Factor >0.95
Life Time 50000hours
Size φ90*H50mm
Chip Brand Bridgelux COB 1 pcs
CRI 90
Color Temperature 2700/3000/4000K
Beam Angle 38/60°
Storage Temperature (- 20 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Operating Temperature (- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Warranty 5 years 


Fitur:

1, Bridgelux CSP Campuran warna COB, robih suhu warna

2, Ramo panutup tiasa dirobih

3, Buktina seuneu, buktina cai

4, Low UGR, anti silauan

5, Diménsi

6, Bluetooth, wifi, zigbee pilihan, cocog sareng sistem TUYA

7, Jaminan 5 taun


Lembar data:

led downlight

led downlight

Aplikasi:

  • Hotél
  • Bumi
  • Museum
  • Rapat Rapat
  • Balanja Mal
Application

Categories produk : Cahaya Lamping LED > Smart LED Downlight

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan